Önce "Terörist" sonra "Zibidi"

GÜNDEM 07.10.2021 - 14:22, Güncelleme: 07.10.2021 - 14:22
 

Önce "Terörist" sonra "Zibidi"

Milliyet Gazetesi'nde bugün yayınlanan, "AK Parti MKYK’da ‘Boğaziçi’ gündemi" başlıklı kulis haberde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Boğaziçi eylemine katılanlara "Zibidi" dediği ifade edildi.

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi'ndeki protestoları hedef alıp "Böyle bir öğrenci olamaz. Onlar olsa olsa üniversitelerin içine sızmış teröristlerdir." demişti.  Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında üniversitedeki eylemlere katılanlardan gözaltına alınanlar oldu. "ZİBİDİ" Öte yandan, Milliyet Gazetesi'nde bugün yayınlanan, "AK Parti MKYK’da ‘Boğaziçi’ gündemi" başlıklı kulis haberde dikkat çeken satırlar yer aldı. AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda yaşananların anlatıldığı Ayşegül Kahvecioğlu imzalı haberde, Erdoğan'ın Boğaziçi Üniversitesi'nde eylemlere katılanlara "Zibidi" dediği ifade edildi. Haberde ayrıca bir MKYK üyesinin ise öğrencilerden söz ederken, “Bu çocuklar bizim için çok değerli. Bunlar Türkiye’nin en zeki çocukları" ifadelerini kullandığına yer verildi.
Milliyet Gazetesi'nde bugün yayınlanan, "AK Parti MKYK’da ‘Boğaziçi’ gündemi" başlıklı kulis haberde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Boğaziçi eylemine katılanlara "Zibidi" dediği ifade edildi.

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi'ndeki protestoları hedef alıp "Böyle bir öğrenci olamaz. Onlar olsa olsa üniversitelerin içine sızmış teröristlerdir." demişti. 

Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında üniversitedeki eylemlere katılanlardan gözaltına alınanlar oldu.

"ZİBİDİ"

Öte yandan, Milliyet Gazetesi'nde bugün yayınlanan, "AK Parti MKYK’da ‘Boğaziçi’ gündemi" başlıklı kulis haberde dikkat çeken satırlar yer aldı.

AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda yaşananların anlatıldığı Ayşegül Kahvecioğlu imzalı haberde, Erdoğan'ın Boğaziçi Üniversitesi'nde eylemlere katılanlara "Zibidi" dediği ifade edildi.

Haberde ayrıca bir MKYK üyesinin ise öğrencilerden söz ederken, “Bu çocuklar bizim için çok değerli. Bunlar Türkiye’nin en zeki çocukları" ifadelerini kullandığına yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.