8 haftada 21 oyuncu süre aldı

SPOR 10.10.2021 - 13:26, Güncelleme: 10.10.2021 - 13:26
 

8 haftada 21 oyuncu süre aldı

FRAPORT TAV Antalyaspor'da ligin ilk 8 haftasında 21 oyuncu süre alma başarısı gösterdi. Kırmızı beyazlı takımda en çok süreyi kaleci Boffin, Güray Vural ve Veysel Sarı alırken, en az süreyi ise 3 dakika ile Erkan Eyibil aldı.

Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'de 8 hafta sonunda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi ile 8 puan toplayıp, 13'üncü sırada yer aldı. Kırmızı beyazlı takımda alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Ersun Yanal ile yollar ayrılırken, yerine takımın yıldız oyuncusu Nuri Şahin futbol sorumlusu olarak getirildi.   Antalyaspor'da ilk 8 haftada görevden ayrılan Ersun Yanal, 21 oyuncuya süre verdi. Kırmızı beyazlı ekipte, ligin ilk 8 haftasında kaleci Boffin, Güray Vural, Veysel Sarı, Haji Wright, Nuri Şahin, Poli, Bünyamin Balcı, Naldo, Fredy, Mukairu, Gökdeniz Bayrakdar, Deni Milosevic, Ghacha, Crivelli, Amilton, Kudryashov, Floranus, Hakan Özmert, Doğukan Sinik, Ufuk Akyol ve Erkan Eyibil süre alan oyuncular oldu.   9 OYUNCU HİÇ SÜRE ALAMADI   Fraport TAV Antalyaspor'da 9 oyuncu ise sezonun ilk 8 haftalık kısmında oynayamadı. Bütün maçlarda kadroda olan kaleci Doğukan Özkan, 6 maçta kadroda yer alan Eren Albayrak, 3'er maçta kadroda yer alan Bahadır Öztürk ile kaleci Diogo Souza'nın yanı sıra, bu sezon 21 kişilik maç kadrosuna yazılmayan Harun Alpsoy, Ersin Zehir, Melih Enes Uygun, Berat Akpınar ve sezon başında sakatlık yaşayan Doğukan Nelik hiçbir maçta şans bulamadı.   EN ÇOK SÜRE 3 OYUNCUYA   Yanal, en çok süreyi kaleci Boffin, Güray Vural ve Veysel Sarı'ya verdi. Bu oyuncular ligde oynanan 8 maçın tamamında 720 dakika sahada kalma başarısı gösgterdi. Bu oyunculardan kaleci Boffin, 8 maçta kalesini 2 kez gole kapatırken, toplam 12 golü kalesinde gördü. Güray Vural ve Veysel Sarı ise 8 hafta sonunda 1'er gol ve 1'er asistlik performans sergiledi. Takımda üç oyuncuyu, 717 dakika ile Haji Wright, 613 dakika ile yeni futbol sorumlusu Nuri Şahin ve 581 dakika ile Poli takip etti.   EN AZ SÜRE GENÇ ERKAN EYİBİL'E   Fraport TAV Antalyaspor'da, ligin ilk 8 haftalık diliminde en az süreyi, yalnızca 3 dakika görev alan Erkan Eyibil aldı. Sezon başında Alman ekibi Mainz'dan 5 yıllığına kadroya dahil olan 20 yaşındaki genç oyuncu, Fenerbahçe maçının 87'nci dakikasında Nuri Şahin'in yerine oyuna dahail oldu. Antalyaspor'da genç oyuncuyu 26 dakika ile Ufuk Akyol, 59 dakika ile Doğukan Sinik takip etti.  
FRAPORT TAV Antalyaspor'da ligin ilk 8 haftasında 21 oyuncu süre alma başarısı gösterdi. Kırmızı beyazlı takımda en çok süreyi kaleci Boffin, Güray Vural ve Veysel Sarı alırken, en az süreyi ise 3 dakika ile Erkan Eyibil aldı.

Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'de 8 hafta sonunda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi ile 8 puan toplayıp, 13'üncü sırada yer aldı. Kırmızı beyazlı takımda alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Ersun Yanal ile yollar ayrılırken, yerine takımın yıldız oyuncusu Nuri Şahin futbol sorumlusu olarak getirildi.

 

Antalyaspor'da ilk 8 haftada görevden ayrılan Ersun Yanal, 21 oyuncuya süre verdi. Kırmızı beyazlı ekipte, ligin ilk 8 haftasında kaleci Boffin, Güray Vural, Veysel Sarı, Haji Wright, Nuri Şahin, Poli, Bünyamin Balcı, Naldo, Fredy, Mukairu, Gökdeniz Bayrakdar, Deni Milosevic, Ghacha, Crivelli, Amilton, Kudryashov, Floranus, Hakan Özmert, Doğukan Sinik, Ufuk Akyol ve Erkan Eyibil süre alan oyuncular oldu.

 

9 OYUNCU HİÇ SÜRE ALAMADI

 

Fraport TAV Antalyaspor'da 9 oyuncu ise sezonun ilk 8 haftalık kısmında oynayamadı. Bütün maçlarda kadroda olan kaleci Doğukan Özkan, 6 maçta kadroda yer alan Eren Albayrak, 3'er maçta kadroda yer alan Bahadır Öztürk ile kaleci Diogo Souza'nın yanı sıra, bu sezon 21 kişilik maç kadrosuna yazılmayan Harun Alpsoy, Ersin Zehir, Melih Enes Uygun, Berat Akpınar ve sezon başında sakatlık yaşayan Doğukan Nelik hiçbir maçta şans bulamadı.

 

EN ÇOK SÜRE 3 OYUNCUYA

 

Yanal, en çok süreyi kaleci Boffin, Güray Vural ve Veysel Sarı'ya verdi. Bu oyuncular ligde oynanan 8 maçın tamamında 720 dakika sahada kalma başarısı gösgterdi. Bu oyunculardan kaleci Boffin, 8 maçta kalesini 2 kez gole kapatırken, toplam 12 golü kalesinde gördü. Güray Vural ve Veysel Sarı ise 8 hafta sonunda 1'er gol ve 1'er asistlik performans sergiledi. Takımda üç oyuncuyu, 717 dakika ile Haji Wright, 613 dakika ile yeni futbol sorumlusu Nuri Şahin ve 581 dakika ile Poli takip etti.

 

EN AZ SÜRE GENÇ ERKAN EYİBİL'E

 

Fraport TAV Antalyaspor'da, ligin ilk 8 haftalık diliminde en az süreyi, yalnızca 3 dakika görev alan Erkan Eyibil aldı. Sezon başında Alman ekibi Mainz'dan 5 yıllığına kadroya dahil olan 20 yaşındaki genç oyuncu, Fenerbahçe maçının 87'nci dakikasında Nuri Şahin'in yerine oyuna dahail oldu. Antalyaspor'da genç oyuncuyu 26 dakika ile Ufuk Akyol, 59 dakika ile Doğukan Sinik takip etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.