Antalya’da gözaltılar

GÜNDEM 12.10.2021 - 12:03, Güncelleme: 12.10.2021 - 12:03
 

Antalya’da gözaltılar

Antalya’da sabah saatlerinde yapılan ev baskınlarıyla 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların SYKP, Halkevleri ve TİP yöneticileri oldukları öğrenildi.

haberimizvar.net-  Antalya’da sabah saatlerinde yapılan ev baskınlarıyla 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi (SYKP) Parti Meclisi üyesi Taylan Sönmez, Halkevi Şube Başkanı Gülkan Gülseven, Şube Sekreteri Ebru İntibay ve Türkiye İşçi Partisi (TİP) yöneticisi Enes Keskin olduğu öğrenildi.  ORTAK AÇIKLAMA YAPILACAK  Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında çok sayıda eve TEM polisleri tarafından baskın yapıldı. Sabah saat 6 sularında evlere yapılan baskınlar sonucunda yaklaşık 2 saat arama yapıldığı, Taylan Sönmez, Gülkan Gülseven ve Enes Keskin’in gözaltına alındığı öğrenildi. Sabah baskınlarında evinde bulunamayan Ebru İntibay’ın da saat 11 sularında gözaltına alındığı dile getirildi. Savcılık ve polis tarafından henüz bir açıklama yapılmazken gözaltına alınan kişiler emniyet müdürlüğüne götürüldü. Dosyada gizlilik kararı olması nedeniyle gözaltı gerekçelerini öğrenemediklerini belirten Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri’nin ortak bir basın açıklaması yaparak baskınları protesto edip, gözaltına alınanların bırakılmasını isteyeceği aktarıldı.  
Antalya’da sabah saatlerinde yapılan ev baskınlarıyla 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların SYKP, Halkevleri ve TİP yöneticileri oldukları öğrenildi.

haberimizvar.net-  Antalya’da sabah saatlerinde yapılan ev baskınlarıyla 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi (SYKP) Parti Meclisi üyesi Taylan Sönmez, Halkevi Şube Başkanı Gülkan Gülseven, Şube Sekreteri Ebru İntibay ve Türkiye İşçi Partisi (TİP) yöneticisi Enes Keskin olduğu öğrenildi.

 ORTAK AÇIKLAMA YAPILACAK

  Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında çok sayıda eve TEM polisleri tarafından baskın yapıldı. Sabah saat 6 sularında evlere yapılan baskınlar sonucunda yaklaşık 2 saat arama yapıldığı, Taylan Sönmez, Gülkan Gülseven ve Enes Keskin’in gözaltına alındığı öğrenildi. Sabah baskınlarında evinde bulunamayan Ebru İntibay’ın da saat 11 sularında gözaltına alındığı dile getirildi. Savcılık ve polis tarafından henüz bir açıklama yapılmazken gözaltına alınan kişiler emniyet müdürlüğüne götürüldü. Dosyada gizlilik kararı olması nedeniyle gözaltı gerekçelerini öğrenemediklerini belirten Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri’nin ortak bir basın açıklaması yaparak baskınları protesto edip, gözaltına alınanların bırakılmasını isteyeceği aktarıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.