Antalyaspor'da golcüler suskun

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.10.2021 - 11:03, Güncelleme: 19.10.2021 - 11:03
 

Antalyaspor'da golcüler suskun

Fraport TAV Antalyaspor'da takımın golcüleri suskunluğa büründü. Kırmızı beyazlı takım ligin 9 haftalık diliminde 10 gol atarken, ileri uç oyuncuları sadece 4 gol atma başarısı elde etti.

haberimizvar.net- Ligin 10'uncu haftasında sahasında pazar günü Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Fraport TAV Antalyaspor, mücadelenin hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı. Kırmızı beyazlı takım futbolculuk kariyerini tamamladığını açıklayan futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde hazırlıklarına devam ederken, forvet oyuncularının suskunluğu göze çarpıyor. Akdeniz temsilcisi, ligin 9 haftalık diliminde rakip ağlara 10 gol atma başarısı gösterirken, bu gollerden sadece 4'ü forvet oyuncularından geldi.   CRİVELLİ, MUKAIRU VE GÖKDENİZ'İN SİFTAHI YOK   Fraport TAV Antalyaspor'da forvet oyuncuları Mukairu, Crivelli, Gökdeniz Bayrakdar ve Haji Wrigth bu sezon sadece 10 gole imza attı. Sezon başında Medipol Başakşehir'den kiralık olarak kadroya dahil edilen Enzo Crivelli, 6 maçta gol sevinci yaşayamadı. Geçtiğimiz sezonun dikkat çeken isimlerinden olan genç ileri uç oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar da bu sezon 6 maçta henüz gol sevinci yaşayamayan isimler arasında yer alıyor. Geçen sezon Belçika ligi ekiplerinden Anderlecht'e kiralanan ve bu sezon tekrar takımda kendisine yer bulan 21 yaşındaki genç oyuncu Paul Mukairu da 7 maçta fileleri havalandırma şansına erişemedi.   WRİGHT 4 HAFTADIR SUSKUN   Antalyaspor'da bu sezon Danimarka'nın Sonderjyske takımından satın alma opsiyonlu olarak kiralanan 23 yaşındaki Amerikalı oyuncu Haji Wright 4 gole imza atarak dikkat çeken isim oldu. Genç oyuncu, kırmızı beyazlı takımın ligin 3'üncü haftasında sahasında 3-2 kazandığı Ç. Rizespor maçında 2'si penaltından olmak üzere 3 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Wright, takımının 5'inci hafta sahasında Beşiktaş'a 3-2 kaybettiği maçta 1 gol atarken, o mücadelenin ardından oynanan 4 maçta suskunluğa gömüldü.   3'ER GOL DEFANS VE ORTA SAHA OYUNCULARINDAN GELDİ   Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'un ligde kaydettiği 10 golün 6'sına, 3 defans ve 2 orta saha oyuncusu imza attı. Orta saha oyuncuları Fredy 2 ve Doğukan Sinik 1, defans oyuncuları Güray Vural, Veysel Sarı ve Bünyamin Balcı da 1'er kez meşin yuvarlağı rakip filelere göndererek gol sevinci yaşadı.
Fraport TAV Antalyaspor'da takımın golcüleri suskunluğa büründü. Kırmızı beyazlı takım ligin 9 haftalık diliminde 10 gol atarken, ileri uç oyuncuları sadece 4 gol atma başarısı elde etti.

haberimizvar.net- Ligin 10'uncu haftasında sahasında pazar günü Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Fraport TAV Antalyaspor, mücadelenin hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı. Kırmızı beyazlı takım futbolculuk kariyerini tamamladığını açıklayan futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde hazırlıklarına devam ederken, forvet oyuncularının suskunluğu göze çarpıyor. Akdeniz temsilcisi, ligin 9 haftalık diliminde rakip ağlara 10 gol atma başarısı gösterirken, bu gollerden sadece 4'ü forvet oyuncularından geldi.

 

CRİVELLİ, MUKAIRU VE GÖKDENİZ'İN SİFTAHI YOK

 

Fraport TAV Antalyaspor'da forvet oyuncuları Mukairu, Crivelli, Gökdeniz Bayrakdar ve Haji Wrigth bu sezon sadece 10 gole imza attı. Sezon başında Medipol Başakşehir'den kiralık olarak kadroya dahil edilen Enzo Crivelli, 6 maçta gol sevinci yaşayamadı. Geçtiğimiz sezonun dikkat çeken isimlerinden olan genç ileri uç oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar da bu sezon 6 maçta henüz gol sevinci yaşayamayan isimler arasında yer alıyor. Geçen sezon Belçika ligi ekiplerinden Anderlecht'e kiralanan ve bu sezon tekrar takımda kendisine yer bulan 21 yaşındaki genç oyuncu Paul Mukairu da 7 maçta fileleri havalandırma şansına erişemedi.

 

WRİGHT 4 HAFTADIR SUSKUN

 

Antalyaspor'da bu sezon Danimarka'nın Sonderjyske takımından satın alma opsiyonlu olarak kiralanan 23 yaşındaki Amerikalı oyuncu Haji Wright 4 gole imza atarak dikkat çeken isim oldu. Genç oyuncu, kırmızı beyazlı takımın ligin 3'üncü haftasında sahasında 3-2 kazandığı Ç. Rizespor maçında 2'si penaltından olmak üzere 3 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Wright, takımının 5'inci hafta sahasında Beşiktaş'a 3-2 kaybettiği maçta 1 gol atarken, o mücadelenin ardından oynanan 4 maçta suskunluğa gömüldü.

 

3'ER GOL DEFANS VE ORTA SAHA OYUNCULARINDAN GELDİ

 

Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'un ligde kaydettiği 10 golün 6'sına, 3 defans ve 2 orta saha oyuncusu imza attı. Orta saha oyuncuları Fredy 2 ve Doğukan Sinik 1, defans oyuncuları Güray Vural, Veysel Sarı ve Bünyamin Balcı da 1'er kez meşin yuvarlağı rakip filelere göndererek gol sevinci yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.