Cumhuriyet'e pedal çevirdiler

YAŞAM 29.10.2021 - 11:47, Güncelleme: 29.10.2021 - 11:47
 

Cumhuriyet'e pedal çevirdiler

Antalya Kent Konseyi, Muratpaşa Belediyesi işbirliğiyle Cumhuriyet'in 98'inci yılını 'Cumhuriyet Bisiklet Turu' ile kutladı.

haberimizvar.net- Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor Grubu, Muratpaşa Belediyesi ile beraber Cumhuriyet'in kuruluşunun 98'inci yılını 'Cumhuriyet Bisiklet Turu' ile kutlayarak pedal çevirdi. Bisiklet turuna Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Başkanı Recep Şengün, bisiklet dernek ve kulübü üyesi yüzlerce bisikletli katıldı. Kent merkezinde yer alan Atatürk Parkı içerisinde Türkan Saylan Anıtı önünde toplanan bisikletli grup yaklaşık 12 kilometre uzaklıkta yer alan Muratpaşa Belediyesi Kent Meydanı'na kadar pedal çevirdi. Anıt önünde buluşan yüzlerce bisikletli tura başlamadan önce trafik polisi ekipleri tarafından trafik ve sürüş güvenliği konusunda bilgilendirildi. Etkinliğin başında katılımcılara Türk bayrağı ve su dağıtıldı. Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Caddesi, Işıklar Caddesi, Falez Parkı'ndaki bisiklet yolundan devam ederek Fener Parkı'na ulaşan bisikletliler, bisiklet turunu Muratpaşa Kent Meydanı'nda bitirdi. Kent Meydanı'nda toplanan bisikletlilere helva ikram edilirken saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusuna bisiklet turuyla ortak oldukları için büyük mutluluk yaşadıklarını söyleyen Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, "Bugün burada Cumhuriyet için pedal çevirdik. Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşamak amacıyla Cumhuriyet Bisiklet Turu düzenledik ve bu etkinlikte buluştuk. Güzel bir kalabalık var. Çocuklar, gençler, kadınlar ve hatta yaşlılardan turumuza güzel bir ilgi var. Bisiklet turumuza katılanlara, üyelerimiz olan bisiklet derneklerimize ve bisiklet gruplarımıza teşekkür ederiz. Cumhuriyet Bayramımız ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize armağan ettiği Cumhuriyet'in 98'inci yılı kutlu olsun" dedi. 
Antalya Kent Konseyi, Muratpaşa Belediyesi işbirliğiyle Cumhuriyet'in 98'inci yılını 'Cumhuriyet Bisiklet Turu' ile kutladı.

haberimizvar.net- Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor Grubu, Muratpaşa Belediyesi ile beraber Cumhuriyet'in kuruluşunun 98'inci yılını 'Cumhuriyet Bisiklet Turu' ile kutlayarak pedal çevirdi. Bisiklet turuna Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Başkanı Recep Şengün, bisiklet dernek ve kulübü üyesi yüzlerce bisikletli katıldı. Kent merkezinde yer alan Atatürk Parkı içerisinde Türkan Saylan Anıtı önünde toplanan bisikletli grup yaklaşık 12 kilometre uzaklıkta yer alan Muratpaşa Belediyesi Kent Meydanı'na kadar pedal çevirdi. Anıt önünde buluşan yüzlerce bisikletli tura başlamadan önce trafik polisi ekipleri tarafından trafik ve sürüş güvenliği konusunda bilgilendirildi.


Etkinliğin başında katılımcılara Türk bayrağı ve su dağıtıldı. Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Caddesi, Işıklar Caddesi, Falez Parkı'ndaki bisiklet yolundan devam ederek Fener Parkı'na ulaşan bisikletliler, bisiklet turunu Muratpaşa Kent Meydanı'nda bitirdi. Kent Meydanı'nda toplanan bisikletlilere helva ikram edilirken saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusuna bisiklet turuyla ortak oldukları için büyük mutluluk yaşadıklarını söyleyen Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, "Bugün burada Cumhuriyet için pedal çevirdik. Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşamak amacıyla Cumhuriyet Bisiklet Turu düzenledik ve bu etkinlikte buluştuk. Güzel bir kalabalık var. Çocuklar, gençler, kadınlar ve hatta yaşlılardan turumuza güzel bir ilgi var. Bisiklet turumuza katılanlara, üyelerimiz olan bisiklet derneklerimize ve bisiklet gruplarımıza teşekkür ederiz. Cumhuriyet Bayramımız ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize armağan ettiği Cumhuriyet'in 98'inci yılı kutlu olsun" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.