Kasım da ‘hızlı’ başladı: Otogaza bir zam daha!

GÜNDEM 01.11.2021 - 10:58, Güncelleme: 01.11.2021 - 10:58
 

Kasım da ‘hızlı’ başladı: Otogaza bir zam daha!

Otogaza yarından itibaren geçerli olmak üzere 48 kuruş daha zam gelecek.

haberimizvar.net-  Türk Lirası’nın döviz karşısındaki değer kaybı, akaryakıt ve otogazda zam rüzgârı estirmeye devam ediyor.  Otogaz fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 48 kuruş zam yapılması bekleniyor. 21 Ekim’de gelen 22 kuruşluk zammın ardından otogazın litre fiyatı İstanbul'da ortalama 6.17 liraya, Ankara'da 6.25 liraya, İzmir'de ise 6.27 liraya yükselmişti. Yarından itibaren otogazın litre fiyatı 48 kuruşluk zamla 7 liraya yaklaşacak. 2 Ekim’de de otogaza 71 kuruşluk zam gelmişti. Böylece otogaza son 1 ayda 3 kez zam gelmiş oldu.
Otogaza yarından itibaren geçerli olmak üzere 48 kuruş daha zam gelecek.

haberimizvar.net-  Türk Lirası’nın döviz karşısındaki değer kaybı, akaryakıt ve otogazda zam rüzgârı estirmeye devam ediyor.

 Otogaz fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 48 kuruş zam yapılması bekleniyor.

21 Ekim’de gelen 22 kuruşluk zammın ardından otogazın litre fiyatı İstanbul'da ortalama 6.17 liraya, Ankara'da 6.25 liraya, İzmir'de ise 6.27 liraya yükselmişti.

Yarından itibaren otogazın litre fiyatı 48 kuruşluk zamla 7 liraya yaklaşacak.

2 Ekim’de de otogaza 71 kuruşluk zam gelmişti. Böylece otogaza son 1 ayda 3 kez zam gelmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.