Anka Kuşları Antalya’yı gezdi

YEREL 01.11.2021 - 16:27, Güncelleme: 01.11.2021 - 16:27
 

Anka Kuşları Antalya’yı gezdi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, büyük yangın felaketine maruz kalmış afetzede çocukların ruh sağlıklarını iyileştirmek amacıyla hayata geçirdiği “Manavgat’ın Anka Kuşları” isimli proje, Manavgat etabının tamamlanmasının ardından Antalya Gezisi ile devam etti

haberimizvar.net-  Aşağı Işıklar, Demirciler, Güzelyalı, Hacıali, Karaöz, Oymapınar, Tilkiler, Ulukapı, Demirciler, Gebece ve Bucahşeyhler mahallelerinde yangınzede çocuklardan oluşan 8-16 yaş aralığındaki çocuklar, Antalya gezisi ile keyifli bir gün geçirdi. Sabah saatlerine Atatürk Kültür Merkezi’nden otobüsle hareket eden çocuklara, Manavgat Belediyesi’nin eğitmen kadrosu eşlik etti. Antalya gezisinde çocukların bilinçli ve keyifli bir gün geçirmelerini sağlamak amacıyla oyuncak müzesi, düşler atölyesi ve akvaryum gezisi yapıldı. Oyuncak müzesinde sevdikleri karakterlerin balmumu heykelini gören çocuklar bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi. Akvaryum gezisinde daha önce hiç görmediği hayvanları yakından görme fırsatı bulan çocukların şaşkınlığı ve mutluluğu ise gözlerinden okundu.  Gün boyu gönüllerince eğlenen çocuklar, eğitmen kadrosuna ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Yangın felaketinden etkilenen çocukların sosyal faaliyette bulunmaları ve birbirleriyle daha iyi iletişim kurabilmelerini sağlamak amacıyla “Manavgat’ın Anka Kuşları” projesini daha kapsamlı bir şekilde hayata geçirdiklerini belirten Başkan Şükrü Sözen, imkanlarını çocukların mutluluğu için paylaşmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Sözen, “ Manavgat’ın Anka Kuşları projemizde tüm çocuklarımıza ulaşarak Manavgat’ta çeşitli etkinlikler ile bir araya geldik. Projemizi daha kapsamlı hale getirerek hem onları mutlu etmek hem de daha farkındalık yaratacak aktiviteler ile buluşturmak istedik. Tüm çocuklarımıza ulaşarak onları tebessüm ettirmeye devam edeceğiz. Projemizde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tüm çocuklarımıza aydınlık dolu mutlu yarınlar diliyorum” dedi.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, büyük yangın felaketine maruz kalmış afetzede çocukların ruh sağlıklarını iyileştirmek amacıyla hayata geçirdiği “Manavgat’ın Anka Kuşları” isimli proje, Manavgat etabının tamamlanmasının ardından Antalya Gezisi ile devam etti

haberimizvar.net-  Aşağı Işıklar, Demirciler, Güzelyalı, Hacıali, Karaöz, Oymapınar, Tilkiler, Ulukapı, Demirciler, Gebece ve Bucahşeyhler mahallelerinde yangınzede çocuklardan oluşan 8-16 yaş aralığındaki çocuklar, Antalya gezisi ile keyifli bir gün geçirdi. Sabah saatlerine Atatürk Kültür Merkezi’nden otobüsle hareket eden çocuklara, Manavgat Belediyesi’nin eğitmen kadrosu eşlik etti. Antalya gezisinde çocukların bilinçli ve keyifli bir gün geçirmelerini sağlamak amacıyla oyuncak müzesi, düşler atölyesi ve akvaryum gezisi yapıldı. Oyuncak müzesinde sevdikleri karakterlerin balmumu heykelini gören çocuklar bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi. Akvaryum gezisinde daha önce hiç görmediği hayvanları yakından görme fırsatı bulan çocukların şaşkınlığı ve mutluluğu ise gözlerinden okundu. 

Gün boyu gönüllerince eğlenen çocuklar, eğitmen kadrosuna ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Yangın felaketinden etkilenen çocukların sosyal faaliyette bulunmaları ve birbirleriyle daha iyi iletişim kurabilmelerini sağlamak amacıyla “Manavgat’ın Anka Kuşları” projesini daha kapsamlı bir şekilde hayata geçirdiklerini belirten Başkan Şükrü Sözen, imkanlarını çocukların mutluluğu için paylaşmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Sözen, “ Manavgat’ın Anka Kuşları projemizde tüm çocuklarımıza ulaşarak Manavgat’ta çeşitli etkinlikler ile bir araya geldik. Projemizi daha kapsamlı hale getirerek hem onları mutlu etmek hem de daha farkındalık yaratacak aktiviteler ile buluşturmak istedik. Tüm çocuklarımıza ulaşarak onları tebessüm ettirmeye devam edeceğiz. Projemizde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tüm çocuklarımıza aydınlık dolu mutlu yarınlar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.