AKP ülkeyi fakirleştiriyor

SİYASET 01.11.2021 - 16:35, Güncelleme: 01.11.2021 - 16:35
 

AKP ülkeyi fakirleştiriyor

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, AKP’nin ve ‘Tek Adam Yönetimi’nin ülkeyi her geçen gün uçuruma biraz daha yaklaştırdığını belirterek, “Bu gidiş iyi değil. İnsanlarımız her geçen gün daha da fakirleşiyor. Artık ülkenin bunlardan kurtulması gerekiyor” dedi.

haberimizvar.net-  İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, AKP ve ‘Tek Adam Yönetimi’yle ilgili eleştirilerini sürdürüyor. 20 yıla yakındır ülkeyi yöneten AKP zihniyetinin artık iflas ettiğinin net bir şekilde ortaya çıktığını kaydeden Başaran, “Üzerine basarak söylemek istiyorum, bir ülke ancak bu kadar kötü yönetilebilir. Sayın Cumhurbaşkanı ne zaman bir açıklama yapsa döviz kuru hemen yükseliyor. Ne zaman ‘petrole, elektriğe ve doğal gaza zam yapılmayacak’ dense birkaç gün sonra fiyatlar katlanıyor. Hukuk ve insan hakları konusunda ise hiçbir ilerleme kaydedemediğimiz gibi daha da geriye gidiyoruz. İş bilmez ve liyakatsiz yöneticiler nedeniyle ülkemizi ne hale getirdiler” diye konuştu. TEK ADAM’LA OLMUYOR Ülkenin Tek Adam Yönetimi’yle idare edilemeyeceğinin son dönemde yaşanan krizlerle adeta kanıtlandığını da iddia eden Başaran, “Ülke olarak, son 3 yılda sadece bir kişinin aldığı kararlarla koskoca ülkenin yönetilemeyeceğine şahit olduk. Cumhurbaşkanı her konuda her şeyi kendisinin bildiğini iddia ediyor ve o yönde kararlar alıyor. Ancak bunun doğru olmadığını ülkemiz ve insanlarımız yaşayarak öğreniyor. Bu gidiş iyi değil. İnsanlarımız her geçen gün daha da fakirleşiyor. ‘Tek Adam Yönetimi’ ülkeyi her geçen gün uçuruma biraz daha yaklaştırıyor. Artık ülkemizin bunlardan kurtulması, iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sisteme bir an önce geri dönmesi gerekiyor” dedi
İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, AKP’nin ve ‘Tek Adam Yönetimi’nin ülkeyi her geçen gün uçuruma biraz daha yaklaştırdığını belirterek, “Bu gidiş iyi değil. İnsanlarımız her geçen gün daha da fakirleşiyor. Artık ülkenin bunlardan kurtulması gerekiyor” dedi.

haberimizvar.net-  İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, AKP ve ‘Tek Adam Yönetimi’yle ilgili eleştirilerini sürdürüyor. 20 yıla yakındır ülkeyi yöneten AKP zihniyetinin artık iflas ettiğinin net bir şekilde ortaya çıktığını kaydeden Başaran, “Üzerine basarak söylemek istiyorum, bir ülke ancak bu kadar kötü yönetilebilir. Sayın Cumhurbaşkanı ne zaman bir açıklama yapsa döviz kuru hemen yükseliyor. Ne zaman ‘petrole, elektriğe ve doğal gaza zam yapılmayacak’ dense birkaç gün sonra fiyatlar katlanıyor. Hukuk ve insan hakları konusunda ise hiçbir ilerleme kaydedemediğimiz gibi daha da geriye gidiyoruz. İş bilmez ve liyakatsiz yöneticiler nedeniyle ülkemizi ne hale getirdiler” diye konuştu.

TEK ADAM’LA OLMUYOR
Ülkenin Tek Adam Yönetimi’yle idare edilemeyeceğinin son dönemde yaşanan krizlerle adeta kanıtlandığını da iddia eden Başaran, “Ülke olarak, son 3 yılda sadece bir kişinin aldığı kararlarla koskoca ülkenin yönetilemeyeceğine şahit olduk. Cumhurbaşkanı her konuda her şeyi kendisinin bildiğini iddia ediyor ve o yönde kararlar alıyor. Ancak bunun doğru olmadığını ülkemiz ve insanlarımız yaşayarak öğreniyor. Bu gidiş iyi değil. İnsanlarımız her geçen gün daha da fakirleşiyor. ‘Tek Adam Yönetimi’ ülkeyi her geçen gün uçuruma biraz daha yaklaştırıyor. Artık ülkemizin bunlardan kurtulması, iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sisteme bir an önce geri dönmesi gerekiyor” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.