Antalyaspor 205 gün sonra deplasmanda güldü

SPOR 02.11.2021 - 11:33, Güncelleme: 02.11.2021 - 11:45
 

Antalyaspor 205 gün sonra deplasmanda güldü

Süper Lig'in 11'inci haftasında GZT Giresunspor'u 2-1 mağlup eden Fraport TAV Antalyaspor, 205 gün sonra dış sahada galibiyetle tanıştı. Takımın futbol sorumlusu Nuri Şahin ise ilk lig galibiyetini elde etti.

haberimizvar.net- Süper Lig'in 11'inci haftasının kapanış maçında deplasmanda GZT Giresunspor ile karşılaşan Fraport TAV Antalyaspor, orta saha oyuncusu Fredy'nin attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Kırmızı beyazlılar aldığı galibiyetle puanını 13'e yükselterek haftayı 14'üncü sırada tamamlarken 2 gol atarak yıldızlaşan Angolalı orta saha oyuncusu Fredy ise ligde 4 gole ulaştı. Akdeniz temsilcisi, ligin 12'nci haftasında cumartesi günü İzmir ekibi Altay'ı konuk edeceği mücadelenin hazırlıklarına ise 1 günlük iznin ardından çarşamba günü başlayacak. 205 GÜN SONRA DEPLASMAN GALİBİYETİ Fraport TAV Antalyaspor, geçen sezon 34'üncü haftada oynanan ve 1-0 kazandığı Kayserispor mücadelesinden 205 gün sonra bir deplasman maçında rakibini yenmeyi başardı. Akdeniz ekibi, bu süre zarfında Kayserispor maçının ardından dış sahada oynadığı 8 maçta sadece bu hafta GZT Giresunspor'u mağlup ederken kalan 7 maçta 3 beraberlik ve 4 yenilgi elde etti. Bu sezon deplasmanda toplamda 5 maça çıkan Antalyaspor GZT Giresunspor'u yenerken, Karagümrük ve Sivasspor ile berabere kalıp, Fenerbahçe ve Gaziantep FK'ya kaybetti. ŞAHİN İLK LİG GALİBİYETİYLE TANIŞTI Fraport TAV Antalyaspor, Adana Demirspor ile iç sahada oynadığı ve 2-1 kaybettiği maçın ardından teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırmış, takımın başına futbol sorumlusu olarak Nuri Şahin getirilmişti. Genç futbol sorumlusu Şahin, GZT Giresunspor'a karşı ligdeki ilk galibiyetiyle tanıştı. Nuri Şahin, takımın başında ligde daha önce çıktığı 2 maçta Demir Grup Sivasspor'a karşı berabere kalırken, Medipol Başakşehir maçında ise sahadan yenilgiyle ayrılmıştı. 33 yaşındaki Nuri Şahin, futbol sorumlusu olarak Antalyaspor kariyerindeki ilk galibiyetini hafta içerisinde Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur maçında Diyarbekirspor'a karşı 5-0'lık galibiyetle elde etmişti.       
Süper Lig'in 11'inci haftasında GZT Giresunspor'u 2-1 mağlup eden Fraport TAV Antalyaspor, 205 gün sonra dış sahada galibiyetle tanıştı. Takımın futbol sorumlusu Nuri Şahin ise ilk lig galibiyetini elde etti.

haberimizvar.net- Süper Lig'in 11'inci haftasının kapanış maçında deplasmanda GZT Giresunspor ile karşılaşan Fraport TAV Antalyaspor, orta saha oyuncusu Fredy'nin attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Kırmızı beyazlılar aldığı galibiyetle puanını 13'e yükselterek haftayı 14'üncü sırada tamamlarken 2 gol atarak yıldızlaşan Angolalı orta saha oyuncusu Fredy ise ligde 4 gole ulaştı. Akdeniz temsilcisi, ligin 12'nci haftasında cumartesi günü İzmir ekibi Altay'ı konuk edeceği mücadelenin hazırlıklarına ise 1 günlük iznin ardından çarşamba günü başlayacak.


205 GÜN SONRA DEPLASMAN GALİBİYETİ


Fraport TAV Antalyaspor, geçen sezon 34'üncü haftada oynanan ve 1-0 kazandığı Kayserispor mücadelesinden 205 gün sonra bir deplasman maçında rakibini yenmeyi başardı. Akdeniz ekibi, bu süre zarfında Kayserispor maçının ardından dış sahada oynadığı 8 maçta sadece bu hafta GZT Giresunspor'u mağlup ederken kalan 7 maçta 3 beraberlik ve 4 yenilgi elde etti. Bu sezon deplasmanda toplamda 5 maça çıkan Antalyaspor GZT Giresunspor'u yenerken, Karagümrük ve Sivasspor ile berabere kalıp, Fenerbahçe ve Gaziantep FK'ya kaybetti.


ŞAHİN İLK LİG GALİBİYETİYLE TANIŞTI


Fraport TAV Antalyaspor, Adana Demirspor ile iç sahada oynadığı ve 2-1 kaybettiği maçın ardından teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırmış, takımın başına futbol sorumlusu olarak Nuri Şahin getirilmişti. Genç futbol sorumlusu Şahin, GZT Giresunspor'a karşı ligdeki ilk galibiyetiyle tanıştı. Nuri Şahin, takımın başında ligde daha önce çıktığı 2 maçta Demir Grup Sivasspor'a karşı berabere kalırken, Medipol Başakşehir maçında ise sahadan yenilgiyle ayrılmıştı. 33 yaşındaki Nuri Şahin, futbol sorumlusu olarak Antalyaspor kariyerindeki ilk galibiyetini hafta içerisinde Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur maçında Diyarbekirspor'a karşı 5-0'lık galibiyetle elde etmişti. 
 



SUPER LIG'IN 11'INCI HAFTASINDA GZT GIRESUNSPOR'U 2-1 MAGLUP EDEN FRAPORT TAV ANTALYASPOR, 205 GUN SONRA DIS SAHADA GALIBIYETLE TANISTI. TAKIMIN FUTBOL SORUMLUSU NURI SAHIN ISE ILK LIG GALIBIYETINI ELDE ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
 

SUPER LIG'IN 11'INCI HAFTASINDA GZT GIRESUNSPOR'U 2-1 MAGLUP EDEN FRAPORT TAV ANTALYASPOR, 205 GUN SONRA DIS SAHADA GALIBIYETLE TANISTI. TAKIMIN FUTBOL SORUMLUSU NURI SAHIN ISE ILK LIG GALIBIYETINI ELDE ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.