Boğaçayı'nda temizlik zamanı

YEREL 02.11.2021 - 13:12, Güncelleme: 02.11.2021 - 13:12
 

Boğaçayı'nda temizlik zamanı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı yüzeyini saran sucul bitkiler ve biriken çöpleri temizlemek için kullandığı tekne envanterine bir yenisini ekledi. Mavi Yengeç isimli sucul ot kesme teknesi Boğaçayı'nda periyodik olarak yapılan temizlik çalışmalarına destek verecek.

haberimizvar.net- Boğaçayı'nda üç yıldan bu yana bir adet deniz süpürgesi ve sucul ot kesme teknesi ile temizlik çalışmalarını yürüten Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek'in talimatıyla envanterini güçlendirdi. Temizlik çalışmalarında kullanılan makine sayısının artırılması amacıyla yapımına başlanan ikinci sucul ot biçme teknesi Mavi Yengeç Boğaçayı'na indirildi.   DAHA FAZLA SUCUL OT KESİLECEK   1 Mayıs ile 31 Ekim tarihleri arasında yapılan temizlik çalışmalarıyla toplam 2 bin 496 metreküp sucul otun temizliği sağlandı. Günlük ortalama 15-16 metreküp sucul otun kesilerek temizlendiği Boğaçayı'nda Mavi Yengeç'in de çalışmalara dahil olmasıyla daha fazla sucul otun kesimi sağlanacak. Boğaçayı'ndaki temizlik çalışmaları bir adet deniz süpürgesi ve iki adet sucul ot kesme teknesi ile yapılacak.   15 METREKÜP YOSUN TOPLAYACAK   Deniz ve Kıyı Yönetimi Şube Müdürü Aliye Erendedeoğlu, Boğaçayı'nın temizliği için çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini belirtti. Erendedeoğlu, Mayıs ayı başında sucul ot kesme Caretta ismindeki sucul ot kesme teknemizi hizmete almıştık. Şimdi de Mavi Yengeç isimli teknemizi hizmete almış bulunuyoruz. Söz konusu teknemiz 1 metre derinden yosun kesebilmekte ve günlük 15 metreküp daha yosunu toplanmasını sağlamaktadır" dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı yüzeyini saran sucul bitkiler ve biriken çöpleri temizlemek için kullandığı tekne envanterine bir yenisini ekledi. Mavi Yengeç isimli sucul ot kesme teknesi Boğaçayı'nda periyodik olarak yapılan temizlik çalışmalarına destek verecek.

haberimizvar.net- Boğaçayı'nda üç yıldan bu yana bir adet deniz süpürgesi ve sucul ot kesme teknesi ile temizlik çalışmalarını yürüten Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek'in talimatıyla envanterini güçlendirdi. Temizlik çalışmalarında kullanılan makine sayısının artırılması amacıyla yapımına başlanan ikinci sucul ot biçme teknesi Mavi Yengeç Boğaçayı'na indirildi.

 

DAHA FAZLA SUCUL OT KESİLECEK

 

1 Mayıs ile 31 Ekim tarihleri arasında yapılan temizlik çalışmalarıyla toplam 2 bin 496 metreküp sucul otun temizliği sağlandı. Günlük ortalama 15-16 metreküp sucul otun kesilerek temizlendiği Boğaçayı'nda Mavi Yengeç'in de çalışmalara dahil olmasıyla daha fazla sucul otun kesimi sağlanacak. Boğaçayı'ndaki temizlik çalışmaları bir adet deniz süpürgesi ve iki adet sucul ot kesme teknesi ile yapılacak.

 

15 METREKÜP YOSUN TOPLAYACAK

 

Deniz ve Kıyı Yönetimi Şube Müdürü Aliye Erendedeoğlu, Boğaçayı'nın temizliği için çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini belirtti. Erendedeoğlu, Mayıs ayı başında sucul ot kesme Caretta ismindeki sucul ot kesme teknemizi hizmete almıştık. Şimdi de Mavi Yengeç isimli teknemizi hizmete almış bulunuyoruz. Söz konusu teknemiz 1 metre derinden yosun kesebilmekte ve günlük 15 metreküp daha yosunu toplanmasını sağlamaktadır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.