Bu şehri mutlu etmeliyiz

GÜNDEM 05.11.2021 - 10:47, Güncelleme: 05.11.2021 - 10:47
 

Bu şehri mutlu etmeliyiz

İl Tanıtım ve Geliştirme Toplantısı, Vali Ersin Yazıcı başkanlığında Antalya Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirildi.

haberimizvar.net-Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca belirlenen turizm strateji ve politikaları doğrultusunda Türkiye'nin turizm hedeflerine ulaşması, mevcut turizm olanaklarının dünya çapında tanıtılması ve pazarlanması, potansiyel turizm olanaklarının keşfedilerek geliştirilmesi ve kazandırılmasına ilişkin faaliyetleri yürütmek üzere kurulan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile ilgili toplantı, Antalya Valiliği'nde gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Ersin Yazıcı'nın yanı sıra, Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan, BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler, ATSO Başkanı Davut Çetin, ANTAB Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, TÜRSAB Başkanı Ferit Turgut, ATAV Başkanı Yeliz Gül Ege, THY Antalya İstasyon Müdürü Mustafa Tez, Fraport Genel Müdürü Deniz Varol ve AKTOB temsilcileri katıldı. 2022 YILINDA ÇOK İYİ BİR SEZON GEÇİRECEĞİZ Antalya'nın bir turizm şehri olduğunu bu yüzden de herkesin bir şekilde turizme katkı sunduğunu belirten Vali Ersin Yazıcı, “Geçen yıl kötü bir sezon geçirdik. Bu da Antalya'da yaşayan herkesi olumsuz yönde etkiledi. Rakamlarımız özellikle ekim ayında çok iyi düzeye geldi. 2019 yılı bizim pik yılımız. Ben inanıyorum ki 2022'de, 2019'u geçeceğiz" dedi. BU YIL HERKESİN YÜZÜ GÜLÜYOR Antalya'nın turizmle yaşayan bir şehir olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı, “Turizmde güçlü kalabilmek, daha fazla misafir ağırlayabilmek, dünyadan daha çok misafir çekebilmek için doğal olarak sürekli aktif, sürekli tanıtım halinde olmamız lazım. Biz üst yöneticiler olarak bu şehrin turizmle yaşadığını, turizmsiz olamayacağını geçen yıl gördük. Moral motivasyon açısından söylüyorum, ben bu yılla geçen yılı kıyasladığımda herkesin yüzü gülüyor. Özellikle esnafımızın morali iyi. Bu da turizmin olumlu hareketi" şeklinde konuştu. Vali Yazıcı'nın konuşmasının ardından, TGA tarafından yapılan sunumda, TGA'nın kurulma amacının destinasyon tanıtımı ve markalaşmayı artırarak, Türkiye'deki turizmin katma değerinin artırılması olduğu belirtildi. TGA'nın, Go Türkiye adını verdiği tanıtım platformunun, ayda 8 milyon ziyaretçiye ulaştığı ifade edilerek, Go Türkiye'nin önemli algoritmalar, dijital mecralar ve sponsorlarla çalışılarak da dünyadaki turizm algılarını, turizm hedeflerini, ziyaretçilerin deneyimlerini ve ziyaretçi yönlendirmelerini takip eden bir sistem olduğu belirtildi.
İl Tanıtım ve Geliştirme Toplantısı, Vali Ersin Yazıcı başkanlığında Antalya Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirildi.

haberimizvar.net-Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca belirlenen turizm strateji ve politikaları doğrultusunda Türkiye'nin turizm hedeflerine ulaşması, mevcut turizm olanaklarının dünya çapında tanıtılması ve pazarlanması, potansiyel turizm olanaklarının keşfedilerek geliştirilmesi ve kazandırılmasına ilişkin faaliyetleri yürütmek üzere kurulan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile ilgili toplantı, Antalya Valiliği'nde gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Ersin Yazıcı'nın yanı sıra, Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan, BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler, ATSO Başkanı Davut Çetin, ANTAB Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, TÜRSAB Başkanı Ferit Turgut, ATAV Başkanı Yeliz Gül Ege, THY Antalya İstasyon Müdürü Mustafa Tez, Fraport Genel Müdürü Deniz Varol ve AKTOB temsilcileri katıldı.

2022 YILINDA ÇOK İYİ BİR SEZON GEÇİRECEĞİZ

Antalya'nın bir turizm şehri olduğunu bu yüzden de herkesin bir şekilde turizme katkı sunduğunu belirten Vali Ersin Yazıcı, “Geçen yıl kötü bir sezon geçirdik. Bu da Antalya'da yaşayan herkesi olumsuz yönde etkiledi. Rakamlarımız özellikle ekim ayında çok iyi düzeye geldi. 2019 yılı bizim pik yılımız. Ben inanıyorum ki 2022'de, 2019'u geçeceğiz" dedi.

BU YIL HERKESİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Antalya'nın turizmle yaşayan bir şehir olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı, “Turizmde güçlü kalabilmek, daha fazla misafir ağırlayabilmek, dünyadan daha çok misafir çekebilmek için doğal olarak sürekli aktif, sürekli tanıtım halinde olmamız lazım. Biz üst yöneticiler olarak bu şehrin turizmle yaşadığını, turizmsiz olamayacağını geçen yıl gördük. Moral motivasyon açısından söylüyorum, ben bu yılla geçen yılı kıyasladığımda herkesin yüzü gülüyor. Özellikle esnafımızın morali iyi. Bu da turizmin olumlu hareketi" şeklinde konuştu.

Vali Yazıcı'nın konuşmasının ardından, TGA tarafından yapılan sunumda, TGA'nın kurulma amacının destinasyon tanıtımı ve markalaşmayı artırarak, Türkiye'deki turizmin katma değerinin artırılması olduğu belirtildi. TGA'nın, Go Türkiye adını verdiği tanıtım platformunun, ayda 8 milyon ziyaretçiye ulaştığı ifade edilerek, Go Türkiye'nin önemli algoritmalar, dijital mecralar ve sponsorlarla çalışılarak da dünyadaki turizm algılarını, turizm hedeflerini, ziyaretçilerin deneyimlerini ve ziyaretçi yönlendirmelerini takip eden bir sistem olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.