Fetö bitti sıra TÜGVA'da

GÜNDEM 05.11.2021 - 15:06, Güncelleme: 05.11.2021 - 15:06
 

Fetö bitti sıra TÜGVA'da

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, TÜGVA belgelerine büyük tepki gösterdi

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, TÜGVA belgelerine büyük tepki gösterdi. Yazılı açıklama yapan Şahin, "Eskiden FETÖ belası vardı. Saray rejiminin bu FETÖ belası ile bir zamanlar arası çok iyiydi. Türkçe Olimpiyatlarına katılıp, ha bire okyanus ötesine selam gönderiyorlardı. Ne istedilerse harfiyen veriyorlardı. Şimdi de kurucuları arasında Bilal Erdoğan’ın da yer aldığı TÜGVA adlı yeni bir “paralel devlet” oluşumu çıktı. TÜRGEV, ENSAR gibi tarikat ve cemaatlere bağlı vakıflar da cabası... HAZİNE'YE ÇÖKMÜŞLER AKP güdümündeki bu vakıf ve derneklere yüksek miktarda mali kaynak aktarılıyor. Emniyete, adliyeye, çeşitli kamu kurumlarına biri mi girecek, hepsini bu yapılar belirliyor. Bütün kamu arazilerine bu vakıflar çöküyor! Basında yer alan iddialara göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün yeni binasına taşınması nedeniyle boş kalan Tahılpazarı Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerindeki mülkiyeti Hazine’ye ait eski binaya da TÜGVA çökmüş! Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi “lağım kokusu her yeri sardı.” Halkın iktidarında TÜGVA benzeri vakıfların 'üzerine çöktüğü malların' hepsi hazineye iade edilecek, gereken hesap sorulacaktır"
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, TÜGVA belgelerine büyük tepki gösterdi

haberimizvar.net-  CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, TÜGVA belgelerine büyük tepki gösterdi. Yazılı açıklama yapan Şahin, "Eskiden FETÖ belası vardı. Saray rejiminin bu FETÖ belası ile bir zamanlar arası çok iyiydi. Türkçe Olimpiyatlarına katılıp, ha bire okyanus ötesine selam gönderiyorlardı. Ne istedilerse harfiyen veriyorlardı. Şimdi de kurucuları arasında Bilal Erdoğan’ın da yer aldığı TÜGVA adlı yeni bir “paralel devlet” oluşumu çıktı. TÜRGEV, ENSAR gibi tarikat ve cemaatlere bağlı vakıflar da cabası...

HAZİNE'YE ÇÖKMÜŞLER
AKP güdümündeki bu vakıf ve derneklere yüksek miktarda mali kaynak aktarılıyor. Emniyete, adliyeye, çeşitli kamu kurumlarına biri mi girecek, hepsini bu yapılar belirliyor. Bütün kamu arazilerine bu vakıflar çöküyor! Basında yer alan iddialara göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün yeni binasına taşınması nedeniyle boş kalan Tahılpazarı Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerindeki mülkiyeti Hazine’ye ait eski binaya da TÜGVA çökmüş! Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi “lağım kokusu her yeri sardı.” Halkın iktidarında TÜGVA benzeri vakıfların 'üzerine çöktüğü malların' hepsi hazineye iade edilecek, gereken hesap sorulacaktır"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.