Asgari ücret yüz güldürecek (miş)

EKONOMİ 07.11.2021 - 16:28, Güncelleme: 07.11.2021 - 16:28
 

Asgari ücret yüz güldürecek (miş)

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, asgari ücret tartışmaları ile ilgili "Vatandaşımızın yüzünü güldürecek.” açıklamasında bulundu.

haberimizvar.net- AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, ekonomik kriz ve asgari ücret tartışmaları üzerine konuştu. Tv100’de yayınlanan “Pazar Siyaseti” adlı programa konuk olan Özkan, “Asgari ücret düzenlemesi vatandaşımızın yüzünü güldürecek.” ifadelerini kullandı. Özkan şunları söyledi: “Salgının bütün sosyal ve ekonomik sıkıntılarını bertaraf edecek yeni müjdelerimiz olacak. Asgari ücret düzenlemesi için bir rakam belirtemem. Birçok çalışma gerektiren bir konu bu. Alım gücü kuvvetlenecek. Vatandaşımızın memnuniyetini sağlayacak bir rakam olacak. Salgının ekonomik etkilerini sıfırlayacak, salgın öncesi dönemdeki ekonomik ortamı inşaa edecek, vatandaşlarımızın ekonomik sıkıntılarını giderecek bir rakam olacak.”
AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, asgari ücret tartışmaları ile ilgili "Vatandaşımızın yüzünü güldürecek.” açıklamasında bulundu.

haberimizvar.net- AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, ekonomik kriz ve asgari ücret tartışmaları üzerine konuştu. Tv100’de yayınlanan “Pazar Siyaseti” adlı programa konuk olan Özkan, “Asgari ücret düzenlemesi vatandaşımızın yüzünü güldürecek.” ifadelerini kullandı.

Özkan şunları söyledi:

“Salgının bütün sosyal ve ekonomik sıkıntılarını bertaraf edecek yeni müjdelerimiz olacak. Asgari ücret düzenlemesi için bir rakam belirtemem. Birçok çalışma gerektiren bir konu bu. Alım gücü kuvvetlenecek. Vatandaşımızın memnuniyetini sağlayacak bir rakam olacak. Salgının ekonomik etkilerini sıfırlayacak, salgın öncesi dönemdeki ekonomik ortamı inşaa edecek, vatandaşlarımızın ekonomik sıkıntılarını giderecek bir rakam olacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.