Farkındalık için saçlarını kazıttılar

GÜNDEM 08.11.2021 - 16:21, Güncelleme: 08.11.2021 - 16:21
 

Farkındalık için saçlarını kazıttılar

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Hobifest 2021 etkinliğine katılan kulüp üyeleri, lösemili çocuklara destek vermek ve farkındalık yaratmak için saçlarını kazıttı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek hobi festivali 'Hobifest 2021', 6-7 Kasım tarihlerinde Cam Piramit alanında Antalyalılarla buluştu. Sosyal sorumluluk projelerine de yer verilen Hobifest 2021'te lösemili çocuklara destek vermek ve farkındalık yaratmak için Cam Piramit sahnesinde saç kazıtma etkinliği düzenlendi. Etkinlikte kansere yakalanan çocuklar yaşadığı zorlukları anlatırken, birçok kişi saçlarını kazıtarak farkındalık yaratma çalışmalarına katkıda bulundu.  GÖNÜLLÜLERE TEŞEKKÜR Gönüllülerin saçının kesilmesine yardım eden CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kulüp üyelerine böyle anlamlı bir kampanyaya katıldıkları için teşekkür etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de,“2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası. O çocuklar bizim geleceğimiz, umudumuz, her şeyimiz. Bu etkinliğe katkı koyan Antalya Kan Bankası ekibiyle işbirliği içinde lösemili çocuklarımıza duyarlı davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu duyarlılık hepimiz için geçerli. " dedi. KAN ÇAĞRIMIZA KULAK VERİN' Antalya Kan Bankası Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emin Balin, önceki yıllarda da saç kazıtma farkındalık etkinliğini düzenlediklerini hatırlattı. 256 bin kişinin gönüllü kan bağışında bulunduğunu belirten Balin, “Birçok kan ve trombosit bekleyen dostumuz var, bazen yetişemiyoruz. Pandemi nedeniyle bağış sayıları düştü. Hastanede hayat her gün devam ediyor. Lütfen Antalya Kan Bankası'na üye olun ve kan çağrılarımıza kulak verin. Çağrılarımızın hepsi gerçek ve acildir" diye konuştu. FARKLI BİR DUYGU Saç kestiren gönüllü Lahime Yılmaz (39), Antalya Kan Bankası gönüllüsü olduğunu, sık sık kan bağışı ve trombosit bağışçısı olduğunu anlattı. Yılmaz, “Elimizden geldiğince onların yanında olmaya çalışıyoruz. Bu bir farkındalık. Çocuklarımız mutlu olsun ve ailelerimizin yüzü gülsün diye etkinliği düzenledik. Gurur duyuyorum. Saçlarımı kazıtmak çok farklı bir duygu, anlatılmaz yaşanır. Onların az da olsa neler yaşadıklarını hissettik" dedi. BENDEN BAŞKA ÇOCUKLAR DA VAR Lenfoma kanseri hastası Samet Efe Cazgır(9), etkinliğe katılarak saçlarını nasıl kazıttığını aktardı. Samet Efe, “Kemoterapi alıyorum. Benden bazen kan alıyorlar. Benden başka çocuklar da var lütfen onlar için de kan bağışında bulunun" diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Hobifest 2021 etkinliğine katılan kulüp üyeleri, lösemili çocuklara destek vermek ve farkındalık yaratmak için saçlarını kazıttı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek hobi festivali 'Hobifest 2021', 6-7 Kasım tarihlerinde Cam Piramit alanında Antalyalılarla buluştu. Sosyal sorumluluk projelerine de yer verilen Hobifest 2021'te lösemili çocuklara destek vermek ve farkındalık yaratmak için Cam Piramit sahnesinde saç kazıtma etkinliği düzenlendi. Etkinlikte kansere yakalanan çocuklar yaşadığı zorlukları anlatırken, birçok kişi saçlarını kazıtarak farkındalık yaratma çalışmalarına katkıda bulundu. 

GÖNÜLLÜLERE TEŞEKKÜR
Gönüllülerin saçının kesilmesine yardım eden CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kulüp üyelerine böyle anlamlı bir kampanyaya katıldıkları için teşekkür etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de,“2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası. O çocuklar bizim geleceğimiz, umudumuz, her şeyimiz. Bu etkinliğe katkı koyan Antalya Kan Bankası ekibiyle işbirliği içinde lösemili çocuklarımıza duyarlı davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu duyarlılık hepimiz için geçerli. " dedi.
KAN ÇAĞRIMIZA KULAK VERİN'
Antalya Kan Bankası Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emin Balin, önceki yıllarda da saç kazıtma farkındalık etkinliğini düzenlediklerini hatırlattı. 256 bin kişinin gönüllü kan bağışında bulunduğunu belirten Balin, “Birçok kan ve trombosit bekleyen dostumuz var, bazen yetişemiyoruz. Pandemi nedeniyle bağış sayıları düştü. Hastanede hayat her gün devam ediyor. Lütfen Antalya Kan Bankası'na üye olun ve kan çağrılarımıza kulak verin. Çağrılarımızın hepsi gerçek ve acildir" diye konuştu.
FARKLI BİR DUYGU
Saç kestiren gönüllü Lahime Yılmaz (39), Antalya Kan Bankası gönüllüsü olduğunu, sık sık kan bağışı ve trombosit bağışçısı olduğunu anlattı. Yılmaz, “Elimizden geldiğince onların yanında olmaya çalışıyoruz. Bu bir farkındalık. Çocuklarımız mutlu olsun ve ailelerimizin yüzü gülsün diye etkinliği düzenledik. Gurur duyuyorum. Saçlarımı kazıtmak çok farklı bir duygu, anlatılmaz yaşanır. Onların az da olsa neler yaşadıklarını hissettik" dedi.
BENDEN BAŞKA ÇOCUKLAR DA VAR
Lenfoma kanseri hastası Samet Efe Cazgır(9), etkinliğe katılarak saçlarını nasıl kazıttığını aktardı. Samet Efe, “Kemoterapi alıyorum. Benden bazen kan alıyorlar. Benden başka çocuklar da var lütfen onlar için de kan bağışında bulunun" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.