Döşemealtı’ndan 100 proje atağı

GÜNDEM 10.11.2021 - 15:07, Güncelleme: 10.11.2021 - 15:07
 

Döşemealtı’ndan 100 proje atağı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç tarafından hayata geçirilen 100’ün üzerinde vizyon projenin toplu açılış törenine katılmak için yarın (11 Kasım Perşembe) Antalya’ya geliyor.

haberimizvar.net- Döşemealtı’na saat 12.00’de gelecek olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, burada 913 mahalle muhtarı ile toplantıya katılacak. Flora AVM  Arena Salonu’nda Döşemealtı Belediyesi ev sahipliğinde Antalyalı muhtarlara seslenecek. Kemal Kılıçdaroğlu, toplantının ardından Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ile birlikte toplu açılış töreninin yapılacağı kent meydanına geçecek. Kılıçdaroğlu, Başkan Genç’in vizyon projeleri arasında yeralan ödüllü Hastane, Gençlik Merkezi ve Müze konseptli Merkez Camii’yi ziyaret edecek.  STK'LARLA GÖRÜŞECEK Döşemealtı’nda İlke Türkdoğan, Aşık Muhsin Yaralı, Aşık Kazanoğlu konserini de izleyecek olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Belediye Fuaye Salonu’nda 100’e yakın sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcisiyle de görüşme imkanı bulacak. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in hayata geçirdiği vizyon projelerden oluşan kısa tanıtım filminin ardından Başkan Genç ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu katılımcılara seslenecek. Döşemealtı'na Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarının kazandırıldığı projeler Antalya protokollünün de katıldığı kurdele kesme töreniyle sona erecek.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç tarafından hayata geçirilen 100’ün üzerinde vizyon projenin toplu açılış törenine katılmak için yarın (11 Kasım Perşembe) Antalya’ya geliyor.

haberimizvar.net- Döşemealtı’na saat 12.00’de gelecek olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, burada 913 mahalle muhtarı ile toplantıya katılacak. Flora AVM  Arena Salonu’nda Döşemealtı Belediyesi ev sahipliğinde Antalyalı muhtarlara seslenecek. Kemal Kılıçdaroğlu, toplantının ardından Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ile birlikte toplu açılış töreninin yapılacağı kent meydanına geçecek. Kılıçdaroğlu, Başkan Genç’in vizyon projeleri arasında yeralan ödüllü Hastane, Gençlik Merkezi ve Müze konseptli Merkez Camii’yi ziyaret edecek. 

STK'LARLA GÖRÜŞECEK
Döşemealtı’nda İlke Türkdoğan, Aşık Muhsin Yaralı, Aşık Kazanoğlu konserini de izleyecek olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Belediye Fuaye Salonu’nda 100’e yakın sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcisiyle de görüşme imkanı bulacak. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in hayata geçirdiği vizyon projelerden oluşan kısa tanıtım filminin ardından Başkan Genç ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu katılımcılara seslenecek. Döşemealtı'na Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarının kazandırıldığı projeler Antalya protokollünün de katıldığı kurdele kesme töreniyle sona erecek.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.