İnşaatta dijital dönüşüm

GÜNDEM 16.11.2021 - 12:55, Güncelleme: 16.11.2021 - 12:55
 

İnşaatta dijital dönüşüm

Sürdürülebilir Ekonomi Topluluğu (SET) Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alveroğlu, bilişim ve dijitalleşmenin gelişmesiyle birlikte inşaat sektöründe dijitalleşmenin başladığını, ilginin yoğun olduğunu anlattı. Sürdürülebilir çevre ve yenilenebilir enerji sistemlerinin yapılara entegrasyonuyla çok yönlü yeni bir ivme kazandırıldığını beliren Alveroğlu, alışılagelmiş müteahhitlik algısının dışına çıkma hazırlığında olan birçok cesur projenin hayata geçirilmeye başlandığını söyledi.

haberimizvar.net- Yaklaşık 2 yıl önce çalışmalarına başlayan SET Grubu, yapı ömrü sınırlılığını aşıp, uzun soluklu konut varlığına katkı sağlamak adına inşaat sektörüne dijital dönüşüm yaparak SET Premium - Digihome projesini kullanıcısıyla buluşturmaya hazırlanıyor.  Alper Alveroğlu, "Yalnızca betonla özdeşleşen yapı profilinden sıyrılıp, dijitalleşme ve tabiata uyumluluk hassasiyetinin beraberinde, güneş enerji sistemlerine de yer verilen projeyi kamuoyu ile paylaşalı çok kısa bir süre olmasına rağmen bulduğu karşılık, toplumun bu anlamdaki inovasyona ilgisinin de somut göstergesi" dedi.  90 MİLYON LİRA KAYNAK AYRILDI  SET Premium projesinde toplam yatırım maliyeti adına 90 milyon TL kaynak ayırdıklarını belirten Alper Alveroğlu, gelişen teknolojiyle birlikte sürdürülebilir çevre ve yenilenebilir enerji sistemlerinin yapılara entegre işlemlerinin hızla ivme kazandığını anlattı. Alveroğlu, “Ekonomik atmosfer ve girdi maliyetlerinin yatırım riski oluşturduğu bu dönemde, bu denli büyük ölçekli bir projeyi sektöre ve Antalya'mıza kazandırıyor olmanın heyecanını yaşıyoruz. Konut yatırım projesine kısa sürede yerli ve yabancı birçok yatırımcı ilgi gösteriyor. Projemizin sektörün vizyonuna da önemli katkılar sağladığını görüyor olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.  2022 YILI HEDEFLERİ  2022 yılı hedeflerini açıklayan Alper Alveroğlu, “Turizmde, tarımda, eğitimde ve bilişimde çok önemli hazırlıklarımız var, bu hazırlıkları üyelerimize ve ülkemize ekonomik katma değer sağlayacak şekilde planlıyoruz. Üretim ve inovasyonu yol haritamızın ilk sırasına yazdık. Makineler, arabalar, uçaklar ve daha birçok şey üretebilirsiniz fakat SET Grubu olarak bizim önceliğimiz bilgiyi üretebilmek, daha da önemlisi bu konuda bilhassa gençlerimize alan kazandırabilmek. Bilgiyi üretip, pazarlayıp, bunu bir katma değere dönüştürdüğümüz gün, ülkemiz ekonomisi var olan potansiyeline kavuşacak ve vatandaşlarımızın refah seviyesi çok büyük ivme kazanacaktır" diye konuştu.  MUTLU TÜRKİYE MOTTOSU  SET Grubunun üye profilini anlatan Alveroğlu, “Kamuoyunda karşılığı olan, ticari atmosferde başarma heyecanını içinde muhafaza eden, güçlü ve nitelikli iş insanı dostlarımızla çok değerli bir yola çıktık. 'Mutlu Bir Türkiye' mottomuz ile ülkemizin aydınlık yarınlarına katkı verme gayretimizi devam ettireceğiz" dedi.
Sürdürülebilir Ekonomi Topluluğu (SET) Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alveroğlu, bilişim ve dijitalleşmenin gelişmesiyle birlikte inşaat sektöründe dijitalleşmenin başladığını, ilginin yoğun olduğunu anlattı. Sürdürülebilir çevre ve yenilenebilir enerji sistemlerinin yapılara entegrasyonuyla çok yönlü yeni bir ivme kazandırıldığını beliren Alveroğlu, alışılagelmiş müteahhitlik algısının dışına çıkma hazırlığında olan birçok cesur projenin hayata geçirilmeye başlandığını söyledi.

haberimizvar.net- Yaklaşık 2 yıl önce çalışmalarına başlayan SET Grubu, yapı ömrü sınırlılığını aşıp, uzun soluklu konut varlığına katkı sağlamak adına inşaat sektörüne dijital dönüşüm yaparak SET Premium - Digihome projesini kullanıcısıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

 Alper Alveroğlu, "Yalnızca betonla özdeşleşen yapı profilinden sıyrılıp, dijitalleşme ve tabiata uyumluluk hassasiyetinin beraberinde, güneş enerji sistemlerine de yer verilen projeyi kamuoyu ile paylaşalı çok kısa bir süre olmasına rağmen bulduğu karşılık, toplumun bu anlamdaki inovasyona ilgisinin de somut göstergesi" dedi.

 90 MİLYON LİRA KAYNAK AYRILDI

 SET Premium projesinde toplam yatırım maliyeti adına 90 milyon TL kaynak ayırdıklarını belirten Alper Alveroğlu, gelişen teknolojiyle birlikte sürdürülebilir çevre ve yenilenebilir enerji sistemlerinin yapılara entegre işlemlerinin hızla ivme kazandığını anlattı. Alveroğlu, “Ekonomik atmosfer ve girdi maliyetlerinin yatırım riski oluşturduğu bu dönemde, bu denli büyük ölçekli bir projeyi sektöre ve Antalya'mıza kazandırıyor olmanın heyecanını yaşıyoruz. Konut yatırım projesine kısa sürede yerli ve yabancı birçok yatırımcı ilgi gösteriyor. Projemizin sektörün vizyonuna da önemli katkılar sağladığını görüyor olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

 2022 YILI HEDEFLERİ

 2022 yılı hedeflerini açıklayan Alper Alveroğlu, “Turizmde, tarımda, eğitimde ve bilişimde çok önemli hazırlıklarımız var, bu hazırlıkları üyelerimize ve ülkemize ekonomik katma değer sağlayacak şekilde planlıyoruz. Üretim ve inovasyonu yol haritamızın ilk sırasına yazdık. Makineler, arabalar, uçaklar ve daha birçok şey üretebilirsiniz fakat SET Grubu olarak bizim önceliğimiz bilgiyi üretebilmek, daha da önemlisi bu konuda bilhassa gençlerimize alan kazandırabilmek. Bilgiyi üretip, pazarlayıp, bunu bir katma değere dönüştürdüğümüz gün, ülkemiz ekonomisi var olan potansiyeline kavuşacak ve vatandaşlarımızın refah seviyesi çok büyük ivme kazanacaktır" diye konuştu.

 MUTLU TÜRKİYE MOTTOSU

 SET Grubunun üye profilini anlatan Alveroğlu, “Kamuoyunda karşılığı olan, ticari atmosferde başarma heyecanını içinde muhafaza eden, güçlü ve nitelikli iş insanı dostlarımızla çok değerli bir yola çıktık. 'Mutlu Bir Türkiye' mottomuz ile ülkemizin aydınlık yarınlarına katkı verme gayretimizi devam ettireceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.