Antalya'dan Diyarbakır çıkartması

GÜNDEM 16.11.2021 - 13:02, Güncelleme: 16.11.2021 - 13:02
 

Antalya'dan Diyarbakır çıkartması

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) öncülüğünde Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Ticaret Borsası başkan ve yöneticileri, Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı'na katılım için gittiği Diyarbakır'da Antalya'nın eski Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, ATSO Meclis Başkanı Süleyman Özer, ATB Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci, ATSO ve ATB'nin yönetim kurulu üyelerinden oluşan yaklaşık 40 kişilik ekip Diyarbakır'a çıkarma yaptı. Antalya heyeti, 2016-2020 yılları arasında yaklaşık 4 yıllık Antalya Valiliği görevinde önemli hizmetlere imza atan ve 10 Haziran 2020 tarihinden bu yana da Diyarbakır Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği görevini yürüten Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.  Vali Münir Karaloğlu'nun Diyarbakır'a atandıktan sonra, turizmden tarıma birçok alanda iki il arasında karşılıklı tecrübe paylaşımı ve işbirliklerinin geliştirilmesine yönelik çalışmaları kapsamında, Antalyalı heyet gastronomi turizminin geliştirilmesi amacıyla Diyarbakır'da bu yıl 1'incisi düzenlenecek Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı'nı katılacak.   Antalyalı ekip Diyarbakır'da ilk ziyaretini Vali Münir Karaloğlu'na gerçekleştirdi. Diyarbakır Valiliği'ndeki ziyarete Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ATSO Başkanı Davut Çetin, ATB Başkanı Ali Çandır, ATSO Meclis Başkanı Süleyman Özer, ATB Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci, ATSO ve ATB'nin yönetim kurulu üyeleri katıldı. Vali Münir Karaloğlu'nun tüm Antalyalılara çok selamı olduğunu belirten Davut Çetin, Antalya'yı özlediğini, Antalya'nın güçlü ve dinamik bir şehir olduğunu ve bu yıl turizmde de önemli bir toparlanma yaşadığını söylediğini kaydetti.   Antalya'da Vali Münir Karaloğlu ile 4 yıl boyunca çok yakın çalışma imkanı bulduğunu ve birçok projede işbirliği yaptıklarını anlatan Başkan Çetin, Vali Karaloğlu'nun Diyarbakır'a atanması sonrasında da iki il arasında hem tecrübe hem de işbirliği anlamında önemli adımlar atıldığını söyledi. Diyarbakır'a ikinci ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirten Davut Çetin, “İlk ziyaretimizde bazı tarihi ve turistik alanların turizme yönelik renovasyon çalışmaları kapsamında yaptığımız ziyarette Vali Münir Bey bizim de fikrimizi almıştı. Bu ziyaretimizde ise Antalya'da da gastronomi turizmini geliştirilmesini amaçlıyoruz ve fikir edinmek için burada düzenlenecek olan Gastronomi Fuarı'na katılacağız" dedi.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) öncülüğünde Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Ticaret Borsası başkan ve yöneticileri, Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı'na katılım için gittiği Diyarbakır'da Antalya'nın eski Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, ATSO Meclis Başkanı Süleyman Özer, ATB Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci, ATSO ve ATB'nin yönetim kurulu üyelerinden oluşan yaklaşık 40 kişilik ekip Diyarbakır'a çıkarma yaptı. Antalya heyeti, 2016-2020 yılları arasında yaklaşık 4 yıllık Antalya Valiliği görevinde önemli hizmetlere imza atan ve 10 Haziran 2020 tarihinden bu yana da Diyarbakır Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği görevini yürüten Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.

 Vali Münir Karaloğlu'nun Diyarbakır'a atandıktan sonra, turizmden tarıma birçok alanda iki il arasında karşılıklı tecrübe paylaşımı ve işbirliklerinin geliştirilmesine yönelik çalışmaları kapsamında, Antalyalı heyet gastronomi turizminin geliştirilmesi amacıyla Diyarbakır'da bu yıl 1'incisi düzenlenecek Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı'nı katılacak.

  Antalyalı ekip Diyarbakır'da ilk ziyaretini Vali Münir Karaloğlu'na gerçekleştirdi. Diyarbakır Valiliği'ndeki ziyarete Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ATSO Başkanı Davut Çetin, ATB Başkanı Ali Çandır, ATSO Meclis Başkanı Süleyman Özer, ATB Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci, ATSO ve ATB'nin yönetim kurulu üyeleri katıldı. Vali Münir Karaloğlu'nun tüm Antalyalılara çok selamı olduğunu belirten Davut Çetin, Antalya'yı özlediğini, Antalya'nın güçlü ve dinamik bir şehir olduğunu ve bu yıl turizmde de önemli bir toparlanma yaşadığını söylediğini kaydetti.

  Antalya'da Vali Münir Karaloğlu ile 4 yıl boyunca çok yakın çalışma imkanı bulduğunu ve birçok projede işbirliği yaptıklarını anlatan Başkan Çetin, Vali Karaloğlu'nun Diyarbakır'a atanması sonrasında da iki il arasında hem tecrübe hem de işbirliği anlamında önemli adımlar atıldığını söyledi. Diyarbakır'a ikinci ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirten Davut Çetin, “İlk ziyaretimizde bazı tarihi ve turistik alanların turizme yönelik renovasyon çalışmaları kapsamında yaptığımız ziyarette Vali Münir Bey bizim de fikrimizi almıştı. Bu ziyaretimizde ise Antalya'da da gastronomi turizmini geliştirilmesini amaçlıyoruz ve fikir edinmek için burada düzenlenecek olan Gastronomi Fuarı'na katılacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.