Erdoğan'ı sinirlendirdi

SİYASET 17.11.2021 - 10:41, Güncelleme: 17.11.2021 - 10:41
 

Erdoğan'ı sinirlendirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'deki görüşmeye ilişkin Saadet Lideri Karamollaoğlu'nun yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını öne sürdü, iade-i ziyaretten vazgeçtiğini duyurdu.

haberimizvar.net- Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmeye ilişkin Gazete Duvar Ankara Temsilcisi Nergis Demirkaya'ya verdiği röportaj, AK Parti MKYK toplantısının da gündem maddeleri arasında yer aldı. Kulis bilgilerine göre Erdoğan toplantıda yaptığı konuşmada, Karamollaoğlu’nun ikili görüşmesi sonrası açıklamalarının doğru olmadığını ifade etti. Karamollaoğlu’nun görüşme sonrasındaki açıklamalarını üzüntüyle karşıladığını belirten Erdoğan, Türkiye gazetesinden Ebru Karatosun'un haberine göre bu konuda şunları söyledi: "Temel Bey’in yaptığı açıklamalar maalesef gerçeği yansıtmıyor. Burada tek doğru olan 50+1 açıklaması. Bunun dışındaki açıklamalarından dolayı maalesef çok üzgünüm. Biz bu görüşmede iki kişiydik. Sadece Temel Bey ve ben vardık. İade-i ziyaret düşünüyordum, ancak bu sakıt oldu." NE KONUŞULMUŞTU? Karamollaoğlu, Beştepe'de Erdoğan'la yaptığı görüşmeye ilişkin,  şunları aktarmıştı: "Erdoğan sistemi 'istikrar' için savundu, sadece '50+1’in mahsurlu olduğunu anladık. 50+1’i o zaman bu kadar sıkı bir şeye bağlamamamız gerekirmiş. Onun farkına vardık' dedi. Aksaklıkları da ifade ettim. Sayın Cumhurbaşkanı, ekonomik yönden de dış politikadaki gelişmeler yönünden de her şeyin dört dörtlük olduğu kanaatinde. Hiç problem görmüyor kendisi. Ben dedim ki, “Size gelen bilgilerde en azından yanlışlıklar, farklılıklar olabilir.” O aynı kanaatte değil."
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'deki görüşmeye ilişkin Saadet Lideri Karamollaoğlu'nun yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını öne sürdü, iade-i ziyaretten vazgeçtiğini duyurdu.

haberimizvar.net-  Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmeye ilişkin Gazete Duvar Ankara Temsilcisi Nergis Demirkaya'ya verdiği röportaj, AK Parti MKYK toplantısının da gündem maddeleri arasında yer aldı. Kulis bilgilerine göre Erdoğan toplantıda yaptığı konuşmada, Karamollaoğlu’nun ikili görüşmesi sonrası açıklamalarının doğru olmadığını ifade etti.

Karamollaoğlu’nun görüşme sonrasındaki açıklamalarını üzüntüyle karşıladığını belirten Erdoğan, Türkiye gazetesinden Ebru Karatosun'un haberine göre bu konuda şunları söyledi: "Temel Bey’in yaptığı açıklamalar maalesef gerçeği yansıtmıyor. Burada tek doğru olan 50+1 açıklaması. Bunun dışındaki açıklamalarından dolayı maalesef çok üzgünüm. Biz bu görüşmede iki kişiydik. Sadece Temel Bey ve ben vardık. İade-i ziyaret düşünüyordum, ancak bu sakıt oldu."

NE KONUŞULMUŞTU?

Karamollaoğlu, Beştepe'de Erdoğan'la yaptığı görüşmeye ilişkin,  şunları aktarmıştı: " Erdoğan sistemi 'istikrar' için savundu, sadece '50+1’in mahsurlu olduğunu anladık. 50+1’i o zaman bu kadar sıkı bir şeye bağlamamamız gerekirmiş. Onun farkına vardık' dedi. Aksaklıkları da ifade ettim. Sayın Cumhurbaşkanı, ekonomik yönden de dış politikadaki gelişmeler yönünden de her şeyin dört dörtlük olduğu kanaatinde. Hiç problem görmüyor kendisi. Ben dedim ki, “Size gelen bilgilerde en azından yanlışlıklar, farklılıklar olabilir.” O aynı kanaatte değil."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.