48 yıl sonra buluştular

GÜNDEM 17.11.2021 - 11:04, Güncelleme: 17.11.2021 - 11:04
 

48 yıl sonra buluştular

Antalya Aksu İlköğretmen Okulu'nu 1973-1974 öğretim yılında bitiren öğretmenler, mezuniyetlerinin 48'inci yılında Manavgat'ta bir araya geldi.

haberimizvar.net- Aksu İlköğretmen Okulu'nun 1973-1974 yılı mezunları Side Mahallesi'ndeki bir otelde buluştu. Mezuniyetlerinin 48'inci yılında Manavgat'ta oturan Neriman Özen ve Osman Öten'in düzenlediği buluşmaya, Antalya, Mersin, Burdur, Balıkesir ve Çanakkale'den 43 emekli öğretmen, 2 doktor ve bir elektrik mühendisi katıldı. Side'de 4 gün birlikte olan öğretmenler, hasret giderip, anı tazeledi. Oymapınar, Manavgat barajları, Manavgat Şelalesi, Manavgat Kent Müzesi, Manavgat Kent Merkezi ve Side'yi ziyaret eden emekli öğretmenler, orman yangınında zarar gören bölgeleri gezdi.   Emekli öğretmenlerden bazısı, 6 yıl önce yaşamını kaybeden arkadaşları Mustafa Gök'ün, Kızılot mahallesindeki mezarını ziyaret etti. Emekli öğretmenler, oğlunu kaybeden Aksu İlköğretmen Okulu öğretmenlerinden 94 yaşındaki Ali Örs'e taziyeye gitti. Buluşmayı düzenleyen Nerimam Özen, "1994 yılından bu yana iki yılda bir bir araya geliyorduk. Son yıllarda her yıl bir araya gelmeye başlamıştık. Ancak 2020 yılında yapacağımız buluşmayı, pandemi nedeniyle bu yıla erteledik. Belki katılım az oldu. Ama öz ve güzel bir buluşma oldu. Anılar tazelendi. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımızı andık. Birbirimizle özlem giderdik" dedi. Emekli öğretmenler gelecek yıl Gazipaşa'da bir arada olma kararının aldı.
Antalya Aksu İlköğretmen Okulu'nu 1973-1974 öğretim yılında bitiren öğretmenler, mezuniyetlerinin 48'inci yılında Manavgat'ta bir araya geldi.

haberimizvar.net- Aksu İlköğretmen Okulu'nun 1973-1974 yılı mezunları Side Mahallesi'ndeki bir otelde buluştu. Mezuniyetlerinin 48'inci yılında Manavgat'ta oturan Neriman Özen ve Osman Öten'in düzenlediği buluşmaya, Antalya, Mersin, Burdur, Balıkesir ve Çanakkale'den 43 emekli öğretmen, 2 doktor ve bir elektrik mühendisi katıldı. Side'de 4 gün birlikte olan öğretmenler, hasret giderip, anı tazeledi. Oymapınar, Manavgat barajları, Manavgat Şelalesi, Manavgat Kent Müzesi, Manavgat Kent Merkezi ve Side'yi ziyaret eden emekli öğretmenler, orman yangınında zarar gören bölgeleri gezdi.

 

Emekli öğretmenlerden bazısı, 6 yıl önce yaşamını kaybeden arkadaşları Mustafa Gök'ün, Kızılot mahallesindeki mezarını ziyaret etti. Emekli öğretmenler, oğlunu kaybeden Aksu İlköğretmen Okulu öğretmenlerinden 94 yaşındaki Ali Örs'e taziyeye gitti. Buluşmayı düzenleyen Nerimam Özen, "1994 yılından bu yana iki yılda bir bir araya geliyorduk. Son yıllarda her yıl bir araya gelmeye başlamıştık. Ancak 2020 yılında yapacağımız buluşmayı, pandemi nedeniyle bu yıla erteledik. Belki katılım az oldu. Ama öz ve güzel bir buluşma oldu. Anılar tazelendi. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımızı andık. Birbirimizle özlem giderdik" dedi. Emekli öğretmenler gelecek yıl Gazipaşa'da bir arada olma kararının aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.