Zeybek esnaf ziyaretinde

GÜNDEM 23.11.2021 - 13:21, Güncelleme: 23.11.2021 - 13:21
 

Zeybek esnaf ziyaretinde

CHP 27. Dönem Antalya Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Rafet Zeybek, parti üyeleri ile bir araya gelerek Serik İlçesine bağlı Dikmen'de vatandaş ve esnafla bir araya geldi.

haberimizvar.net- Milletvekili Zeybek, ziyaretinde Dikmen Mahallesine giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Uzun uzadıya sohbet edip, vatandaş ve esnafın nabzını tutmaya devam eden Zeybek, sorun ve önerileri de yerinde dinleyerek, çözüm önerileri için istişarelerde bulundu. ESNAF BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ Milletvekili Zeybek ziyaretinin sonunda yaptığı açıklamada; “esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldik. onların sorunlarını ve önerilerini dinlemek bizim vazifemiz. İktidar için çok çalışıyoruz. Esnaf bizim gözbebeğimiz çünkü ülkeyi kalkındıran bu kişiler. Biz de onlar için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz" dedi.
CHP 27. Dönem Antalya Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Rafet Zeybek, parti üyeleri ile bir araya gelerek Serik İlçesine bağlı Dikmen'de vatandaş ve esnafla bir araya geldi.

haberimizvar.net- Milletvekili Zeybek, ziyaretinde Dikmen Mahallesine giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Uzun uzadıya sohbet edip, vatandaş ve esnafın nabzını tutmaya devam eden Zeybek, sorun ve önerileri de yerinde dinleyerek, çözüm önerileri için istişarelerde bulundu.

ESNAF BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ

Milletvekili Zeybek ziyaretinin sonunda yaptığı açıklamada; “ esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldik. onların sorunlarını ve önerilerini dinlemek bizim vazifemiz. İktidar için çok çalışıyoruz. Esnaf bizim gözbebeğimiz çünkü ülkeyi kalkındıran bu kişiler. Biz de onlar için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.