Alkole zam

EKONOMİ 26.11.2021 - 11:22, Güncelleme: 26.11.2021 - 12:16
 

Alkole zam

İçkiye 1 Kasım ve 7 Kasım'da yapılan zamlara bir yenisi daha eklendi. Yeni fiyat listesini paylaşan Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, "Artık durdurulamayacak gibi. Asıl büyük zam, ÖTV zammı kapıda" ifadelerini kullandı.

haberimizvar.net- Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bugün itibarıyla içkiye bir zam daha geldiğini duyurdu.  Aybaş, paylaşımında, "Alkol zammı hayırlı olsun artık durdurulamayacak gibi" dedi. Aybaş paylaşımının devamında, "Şuan içkiye gelen % 5’lik zam maliyet ve kur zammı asıl büyük zam ÖTV zammı kapıda. Ülkece gerçekten normal değiliz artık zamları espriyle karşılayarak kanıksayarak fakirleşen tek ülkeyiz" değerlendirmesini yaptı. Aybaş'ın paylaştığı yeni fiyat listesi şöyle: 1 Kasım ve 7 Kasım'da da bazı ithal biralara zam gelmişti. 7 Kasım'daki paylaşımında yeni fiyat listesini paylaşan Aybaş, "Diğer firmaların ithal ürünlerinde önümüzdeki günlerde zam geçişi bekleniyor. Umarım gelmez” diyerek zammı duyurmuştu.
İçkiye 1 Kasım ve 7 Kasım'da yapılan zamlara bir yenisi daha eklendi. Yeni fiyat listesini paylaşan Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, "Artık durdurulamayacak gibi. Asıl büyük zam, ÖTV zammı kapıda" ifadelerini kullandı.

haberimizvar.net- Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bugün itibarıyla içkiye bir zam daha geldiğini duyurdu.

 Aybaş, paylaşımında, "Alkol zammı hayırlı olsun artık durdurulamayacak gibi" dedi.

Aybaş paylaşımının devamında, "Şuan içkiye gelen % 5’lik zam maliyet ve kur zammı asıl büyük zam ÖTV zammı kapıda. Ülkece gerçekten normal değiliz artık zamları espriyle karşılayarak kanıksayarak fakirleşen tek ülkeyiz" değerlendirmesini yaptı.

Aybaş'ın paylaştığı yeni fiyat listesi şöyle:

ickiye-bir-zam-daha-geldi-artik-durdurulamayacak-gibi-948329-1.

1 Kasım ve 7 Kasım'da da bazı ithal biralara zam gelmişti.

7 Kasım'daki paylaşımında yeni fiyat listesini paylaşan Aybaş, "Diğer firmaların ithal ürünlerinde önümüzdeki günlerde zam geçişi bekleniyor. Umarım gelmez” diyerek zammı duyurmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.