Sözen'den tartışılacak sözler

GÜNDEM 05.01.2022 - 15:33, Güncelleme: 05.01.2022 - 15:33
 

Sözen'den tartışılacak sözler

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bir ilçe belediyesinin Manavgat'a sokak köpeği bıraktığını tespit ettiklerini belirterek, "Belediye başkanı ile görüştüm, uyardık ancak yine de aynı davranışı sürdürüyorlar" dedi.

haberimizvar.net- Manavgat Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Manavgat Belediyesi Side Hizmet Binası'nda gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Şükrü Sözen, MHP meclis üyesi Hilmi Uslu'nun, "Vatandaşlar sahilde köpek korkusundan yürüyüş yapamıyor, çevre ilçelerden Manavgat'a sokak köpeği bırakılıyor iddiaları var" sözleri üzerine açıklama yaptı. Başkan Sözen, "Side sahilinde ben de yürüyüş yapıyorum, böyle bir durumla karşılaşmadım ancak son 2 gün içerisinde olan bir olaysa bununla ilgili belediyeden arkadaşları görevlendirelim" dedi. İsmini saklı tutacağı bir ilçe belediyesinin Manavgat'a sokak köpeği bıraktığını tespit ettiklerini belirten Sözen, "Belediye başkanı ile görüştüm, uyardık ancak yine de aynı davranışı sürdürüyorlar" diye konuştu.   AK PARTİLİ ÜYEDEN MAAŞLARA EK 750 LİRA TEKLİFİ  Toplantıda, tam zamanlı sözleşmeli personele aylık ödenecek ücretin belirlenmesi için yapılan görüşmeler sırasında AK Parti meclis üyesi Ümmü Gülsüm Cengiz söz aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'li belediyelerde asgari ücretin 500 lira üzerinde ödeme yapılmasına yönelik teklifin Manavgat Belediyesi'nde de uygulanıp, uygulanmayacağını soran Cengiz, AK Parti olarak ilavenin 750 lira olmasını önerdiklerini söyledi.   SÖZEN: İLAVE 500 LİRADAN FAZLA OLACAK  Cengiz'in teklifine espriyle karşılık veren Sözen, birkaç ay belediye başkanlığı makamında görev yapmasını ve belediyenin ödemelerini gerçekleştirdikten sonra görevi geri alabileceğini belirtti. Hükümetin belirlediği oranda artırım yapacaklarını dile getiren Sözen, "Büyükşehir Yasası ve vergi düzenlemeleri nedeniyle belediyelerin geliri çok düşük. Manavgat'tan alınan vergilerin yüzde 70'i Manavgat'a geri verilsin o zaman dediğinizi yapmamız için hiçbir sorun olmaz. Tüm çalışanlarımın yüksek maaş almasını isterim ama 10-15 bin gibi ücretleri veremeyiz. Belirli bir bütçemiz var ve bu bütçe içerisinde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ifade ettiği gibi fazladan bir ilavemiz olacak, ancak buna daha sonra karar vereceğiz. Hatta 500 liradan fazla da olacak" diye konuştu.  Toplantıda Denetleme Komisyonuna CHP'li üyeler Mustafa Ceylan, Çetin Saltürk ve Nadir Tüter, AK Parti'den Özcan Yıldırım ve MHP'den Cemile Akbulut seçildi.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bir ilçe belediyesinin Manavgat'a sokak köpeği bıraktığını tespit ettiklerini belirterek, "Belediye başkanı ile görüştüm, uyardık ancak yine de aynı davranışı sürdürüyorlar" dedi.

haberimizvar.net- Manavgat Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Manavgat Belediyesi Side Hizmet Binası'nda gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Şükrü Sözen, MHP meclis üyesi Hilmi Uslu'nun, "Vatandaşlar sahilde köpek korkusundan yürüyüş yapamıyor, çevre ilçelerden Manavgat'a sokak köpeği bırakılıyor iddiaları var" sözleri üzerine açıklama yaptı. Başkan Sözen, "Side sahilinde ben de yürüyüş yapıyorum, böyle bir durumla karşılaşmadım ancak son 2 gün içerisinde olan bir olaysa bununla ilgili belediyeden arkadaşları görevlendirelim" dedi. İsmini saklı tutacağı bir ilçe belediyesinin Manavgat'a sokak köpeği bıraktığını tespit ettiklerini belirten Sözen, "Belediye başkanı ile görüştüm, uyardık ancak yine de aynı davranışı sürdürüyorlar" diye konuştu.

  AK PARTİLİ ÜYEDEN MAAŞLARA EK 750 LİRA TEKLİFİ

 Toplantıda, tam zamanlı sözleşmeli personele aylık ödenecek ücretin belirlenmesi için yapılan görüşmeler sırasında AK Parti meclis üyesi Ümmü Gülsüm Cengiz söz aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'li belediyelerde asgari ücretin 500 lira üzerinde ödeme yapılmasına yönelik teklifin Manavgat Belediyesi'nde de uygulanıp, uygulanmayacağını soran Cengiz, AK Parti olarak ilavenin 750 lira olmasını önerdiklerini söyledi.

 

SÖZEN: İLAVE 500 LİRADAN FAZLA OLACAK

 Cengiz'in teklifine espriyle karşılık veren Sözen, birkaç ay belediye başkanlığı makamında görev yapmasını ve belediyenin ödemelerini gerçekleştirdikten sonra görevi geri alabileceğini belirtti. Hükümetin belirlediği oranda artırım yapacaklarını dile getiren Sözen, "Büyükşehir Yasası ve vergi düzenlemeleri nedeniyle belediyelerin geliri çok düşük. Manavgat'tan alınan vergilerin yüzde 70'i Manavgat'a geri verilsin o zaman dediğinizi yapmamız için hiçbir sorun olmaz. Tüm çalışanlarımın yüksek maaş almasını isterim ama 10-15 bin gibi ücretleri veremeyiz. Belirli bir bütçemiz var ve bu bütçe içerisinde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ifade ettiği gibi fazladan bir ilavemiz olacak, ancak buna daha sonra karar vereceğiz. Hatta 500 liradan fazla da olacak" diye konuştu.

 Toplantıda Denetleme Komisyonuna CHP'li üyeler Mustafa Ceylan, Çetin Saltürk ve Nadir Tüter, AK Parti'den Özcan Yıldırım ve MHP'den Cemile Akbulut seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.