ATİP’in ilk temsilcisi Fildişi Sahili’nden

GÜNDEM 19.04.2022 - 14:33, Güncelleme: 19.04.2022 - 14:33
 

ATİP’in ilk temsilcisi Fildişi Sahili’nden

Geçtiğimiz ay Ankara’da düzenlenen Afrika Ticaret ForumuWCI’ye Türkiye’den katılan tek STK olan ATİP, Afrika’ya açılma yolunda emin adımlarla ilerliyor. ATİP kara kıtada ilk temsilciliğini Fildişi Sahili’ne verdi.

haberimizvar.net- Antalya’nın önemli ticari sivil toplum kuruluşu olan Antalya Ticaret Platformu (ATİP) Ankara’da Türkiye’den tek STK olarak katıldığı Afrika Ticaret ForumuWCI’den dönüşleri almaya başladı. ATİP ilk Temsilciliğini Afrika’da Fildişi Sahili’ne verdi. Afrika’nın birçok ülkesinde inşaat projeleri yapan ATİP Fildişi  Sahili Temsilcisi AngeMichelKuadio, “Afrika çok büyük bir pazar. Bu pazarda Türkiye daha da iyi yerlerde olabilir. Bu konuda gerçekten ATİP çok iyi bir organizasyon. Burada hem ticaret hem de dostluk bir arada. Her sektörden uzman ve ciddi proje insanları var. Bu ailenin bir parçası olmaktan çok mutluyum. Çok yakında ATİP’in tüm Afrika ülkelerine yayılması için ekibimizle birlikte elimizden gelen çalışmayı yapacağız” dedi.  EKİM’DE FİLDİŞİ SAHİLİ’NE GİDİYORLAR ATİP Başkanı Muhteşem Kabasakal ise “ Bu güne kadar biz bu coğrafyayı ticari anlamda ciddi oranda ihmal etmişiz. WCI Forum bize gösterdi ki, ciddi çalışmalar mükemmel sonuçları doğurabiliyor. Yerel bir STK bir organizasyon ile ulusal bir STK halinde gelebiliyor. WCI forum sonrasında hatırı sayılır Afrikalı yatırımcının ilgi odağı haline gelen ekibimize şu anda Afrika’nın birçok bölgesinden yatırım amaçlı davetler geliyor. İlk ziyaretimizi Ekim ayında temsilciliğimiz olan Fil Dişine yapacağız. Ardından orada tekrardan bir organizasyon planlaması yapacağız. ATİP ticarette Antalya’nın dünyaya açılan bir penceresi olana kadar ekibimizle birlikte elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
Geçtiğimiz ay Ankara’da düzenlenen Afrika Ticaret ForumuWCI’ye Türkiye’den katılan tek STK olan ATİP, Afrika’ya açılma yolunda emin adımlarla ilerliyor. ATİP kara kıtada ilk temsilciliğini Fildişi Sahili’ne verdi.

haberimizvar.net- Antalya’nın önemli ticari sivil toplum kuruluşu olan Antalya Ticaret Platformu (ATİP) Ankara’da Türkiye’den tek STK olarak katıldığı Afrika Ticaret ForumuWCI’den dönüşleri almaya başladı. ATİP ilk Temsilciliğini Afrika’da Fildişi Sahili’ne verdi. Afrika’nın birçok ülkesinde inşaat projeleri yapan ATİP Fildişi  Sahili Temsilcisi AngeMichelKuadio, “Afrika çok büyük bir pazar. Bu pazarda Türkiye daha da iyi yerlerde olabilir. Bu konuda gerçekten ATİP çok iyi bir organizasyon. Burada hem ticaret hem de dostluk bir arada. Her sektörden uzman ve ciddi proje insanları var. Bu ailenin bir parçası olmaktan çok mutluyum. Çok yakında ATİP’in tüm Afrika ülkelerine yayılması için ekibimizle birlikte elimizden gelen çalışmayı yapacağız” dedi.

 EKİM’DE FİLDİŞİ SAHİLİ’NE GİDİYORLAR

ATİP Başkanı Muhteşem Kabasakal ise “ Bu güne kadar biz bu coğrafyayı ticari anlamda ciddi oranda ihmal etmişiz. WCI Forum bize gösterdi ki, ciddi çalışmalar mükemmel sonuçları doğurabiliyor. Yerel bir STK bir organizasyon ile ulusal bir STK halinde gelebiliyor. WCI forum sonrasında hatırı sayılır Afrikalı yatırımcının ilgi odağı haline gelen ekibimize şu anda Afrika’nın birçok bölgesinden yatırım amaçlı davetler geliyor. İlk ziyaretimizi Ekim ayında temsilciliğimiz olan Fil Dişine yapacağız. Ardından orada tekrardan bir organizasyon planlaması yapacağız. ATİP ticarette Antalya’nın dünyaya açılan bir penceresi olana kadar ekibimizle birlikte elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.