Hava mis

YEREL 27.06.2022 - 18:30, Güncelleme: 27.06.2022 - 18:31
 

Hava mis

HAVA sıcaklığının 29 derece olduğu turizm kenti Antalya'da, nem oranı yüzde 23 olunca görüş mesafesi 40 kilometrenin üzerine çıktı.

haberimizvar.net- Antalya'da yüzde 23 ölçülen nem oranı, poyraz ile birlikte görüş mesafesini 40 kilometrenin üzerine çıkardı. Kepez üstü seyir terasından şehre bakıldığında kent silüeti ve Beydağları görsel şölen oluşturdu. Şehre hakim noktalardan bakıldığında en uzak yerler bile gözle seçilebildi. Denizin koyu mavi görünümü, kent merkezindeki yapıların detaylı görünümleri fotoğraf tutkunlarına eşsiz kareler sundu.       Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, poyrazın bugün ve yarın da etkili olacağını, bu nedenle de nem oranındaki düşüşün devam edeceğini belirtti.
HAVA sıcaklığının 29 derece olduğu turizm kenti Antalya'da, nem oranı yüzde 23 olunca görüş mesafesi 40 kilometrenin üzerine çıktı.
haberimizvar.net-
Antalya'da yüzde 23 ölçülen nem oranı, poyraz ile birlikte görüş mesafesini 40 kilometrenin üzerine çıkardı. Kepez üstü seyir terasından şehre bakıldığında kent silüeti ve Beydağları görsel şölen oluşturdu. Şehre hakim noktalardan bakıldığında en uzak yerler bile gözle seçilebildi. Denizin koyu mavi görünümü, kent merkezindeki yapıların detaylı görünümleri fotoğraf tutkunlarına eşsiz kareler sundu.
 
 
 
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, poyrazın bugün ve yarın da etkili olacağını, bu nedenle de nem oranındaki düşüşün devam edeceğini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.