Antalya'da dünden bugüne CHP paneli

SİYASET 01.09.2022 - 23:43, Güncelleme: 02.09.2022 - 00:01
 

Antalya'da dünden bugüne CHP paneli

CHP Antalya İl Başkanlığı “Dünden bugüne CHP” konulu panel düzenliyor.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kuruluş Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında AKM Perge Salonu’nda 2 Eylül Cuma günü Parti Meclisi üyesi 23. dönem Milletvekilimiz Hakkı Süha Okay ve parti meclis üyesi İstanbul Milletvekilimiz Yunus Emre’nin konuşmacı olarak katılacakları “Dünden bugüne CHP” konulu panel düzenliyor. Kurtuluştan kuruluşa kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nin “Dünden bugüne CHP” paneli CHP Antalya İl Bilişim Sorumlusu İbrahim Utku Nar yönetecek. AKM Perge Salonu’nda 2 Eylül Cuma günü gerçekleştirilecek olan panel saat:20.00’de başlayacak.
CHP Antalya İl Başkanlığı “Dünden bugüne CHP” konulu panel düzenliyor.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kuruluş Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında AKM Perge Salonu’nda 2 Eylül Cuma günü Parti Meclisi üyesi 23. dönem Milletvekilimiz Hakkı Süha Okay ve parti meclis üyesi İstanbul Milletvekilimiz Yunus Emre’nin konuşmacı olarak katılacakları “Dünden bugüne CHP” konulu panel düzenliyor.

Kurtuluştan kuruluşa kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nin “Dünden bugüne CHP” paneli CHP Antalya İl Bilişim Sorumlusu İbrahim Utku Nar yönetecek. AKM Perge Salonu’nda 2 Eylül Cuma günü gerçekleştirilecek olan panel saat:20.00’de başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.