Kırtasiye malzemeleri DEVA’dan

SİYASET 14.09.2022 - 20:25, Güncelleme: 14.09.2022 - 20:25
 

Kırtasiye malzemeleri DEVA’dan

Deva Partisi Kepez İlçe Başkanlığı yeni eğitim öğretim döneminde ilçede ihtiyacı olan öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı. Çalışmaya minik öğrenciler de katıldı

Haberimizvar - Yeni eğitim öğretim dönemi döneminin ilk zili pazartesi çaldı. Çantasını alan milyonlarca öğrenci ders başı yaptı. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum ve gelir adaletsizliğini göz önüne alan DEVA Partisi Kepez İlçe Başkanlığı, ilçede durumu yetersiz ailelere kırtasiye yardımı yaptı. Kepez’in tüm mahallelerini gezen Deva ilçe yöneticileri, içinde defterden kaleme, silgiden boyala kadar içinde çok sayıda malzeme bulunan kırtasiye çantasını ailelere teslim etti.   DEFTER ALAMAYAN AİLELER VAR Kırtasiye yardımı etkinliğine de çocuklar da katıldı.  İlçe yöneticileri ile birlikte mahalle mahalle gezen çocuklar arkadaşlarına kırtasiye çantası vererek onların eksiklerini giderdi. Etkinlik hakkında bilgi veren DEVA Partisi Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, “Ülkenin içinden geçtiği ekonomik buhran herkesi vurdu. Çok sayıda ailenin defter kalem gibi temel kırtasiye malzemesini dahi almakta zorlandığını gördük. Bu ayıp ülkeyi yönetenlere ait. DEVA olarak halkımızın yanındayız” diye konuştu.   YENİ DÖNEM SIKINTILI BAŞLADI Yeni eğitim öğretim döneminin sıkıntılı başladığını belirten DEVA Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, “Kepez’de birçok okulda sınıflar balık istifi gibi. 25 kişilik sınıflarda 40 öğrenci eğitim görüyor, elbette buna eğitim denirse. Okullarda hijyen konusunda endişeliyiz.   Pandeminin hala bitmediğini hatırlatmak istiyoruz. Öğretmenlerimiz de başta öğretmenlik meslek kanunu olmak üzere sosyal haklarını budayan yasalarla boğuşuyor. Anlayacağınız yeni eğitim öğretim dönemine sıkıntılıyı girdik” diye konuştu.    
Deva Partisi Kepez İlçe Başkanlığı yeni eğitim öğretim döneminde ilçede ihtiyacı olan öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı. Çalışmaya minik öğrenciler de katıldı

Haberimizvar - Yeni eğitim öğretim dönemi döneminin ilk zili pazartesi çaldı. Çantasını alan milyonlarca öğrenci ders başı yaptı. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum ve gelir adaletsizliğini göz önüne alan DEVA Partisi Kepez İlçe Başkanlığı, ilçede durumu yetersiz ailelere kırtasiye yardımı yaptı. Kepez’in tüm mahallelerini gezen Deva ilçe yöneticileri, içinde defterden kaleme, silgiden boyala kadar içinde çok sayıda malzeme bulunan kırtasiye çantasını ailelere teslim etti.

 

DEFTER ALAMAYAN AİLELER VAR

Kırtasiye yardımı etkinliğine de çocuklar da katıldı.  İlçe yöneticileri ile birlikte mahalle mahalle gezen çocuklar arkadaşlarına kırtasiye çantası vererek onların eksiklerini giderdi. Etkinlik hakkında bilgi veren DEVA Partisi Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, “Ülkenin içinden geçtiği ekonomik buhran herkesi vurdu. Çok sayıda ailenin defter kalem gibi temel kırtasiye malzemesini dahi almakta zorlandığını gördük. Bu ayıp ülkeyi yönetenlere ait. DEVA olarak halkımızın yanındayız” diye konuştu.

 

YENİ DÖNEM SIKINTILI BAŞLADI

Yeni eğitim öğretim döneminin sıkıntılı başladığını belirten DEVA Kepez " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> DEVA Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, “Kepez’de birçok okulda sınıflar balık istifi gibi. 25 kişilik sınıflarda 40 öğrenci eğitim görüyor, elbette buna eğitim denirse. Okullarda hijyen konusunda endişeliyiz.   Pandeminin hala bitmediğini hatırlatmak istiyoruz. Öğretmenlerimiz de başta öğretmenlik meslek kanunu olmak üzere sosyal haklarını budayan yasalarla boğuşuyor. Anlayacağınız yeni eğitim öğretim dönemine sıkıntılıyı girdik” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.