ATİP'e Afrika yolu göründü

EKONOMİ 28.09.2022 - 12:59, Güncelleme: 28.09.2022 - 12:59
 

ATİP'e Afrika yolu göründü

Ankara’da yapılan Afrika WCI Forum’da bu yıl da stant açan ATİP, bu girişiminin meyvelerini yemeye başladı. ATİP’in Fildişi Temsilcisi, bir heyetle Antalya’ya gelerek ATİP üyeleriyle birebir temasa başladı.

Haberimizvar - Afrika temaslarına hızlı bir şekilde devam eden Antalya Ticaret Platformu Derneği (ATİP) bu yıl 7.'si düzenlenen Afrika WCI Forumu’nda da stant açtı. ATİP üyelerini Afrikalı iş insanlarıyla biraraya getirerek yeni ticaret alanları oluşturmayı hedefleyen dernek, bu çabasının meyvelerini yemeye başladı. Afrika WCI Forumu sonrası ATİP Fildişi Temsilcisi Ange Michel Kuadio ve ekibi Antalya’ya geldi.   YÜZYÜZE GÖRÜŞMELER ATİP yönetimi ve üyelerle biraraya gelen Afrikalı heyet, yüzyüze alım görüşmeleri gerçekleştirdi. Birçok iş anlaşmasının zemininin hazırlandığı buluşmayla ilgili bilgi veren ATİP Başkanı Muhteşem Kabasakal, "Amacımız ülkemizin olmazsa olmazı ihracata elimizden geldiği kadar katkıda bulunmak. Fildişi Sahili’nde düzenlenecek WCİ Forumda da ATİP olarak standımız olacak. Fidişi Temsilcimiz Michel orada da Antalya’yı, ATİP'i ve üyelerimizin faaliyet alanlarını anlatmaya devam edecek" dedi.
Ankara’da yapılan Afrika WCI Forum’da bu yıl da stant açan ATİP, bu girişiminin meyvelerini yemeye başladı. ATİP’in Fildişi Temsilcisi, bir heyetle Antalya’ya gelerek ATİP üyeleriyle birebir temasa başladı.

Haberimizvar - Afrika temaslarına hızlı bir şekilde devam eden Antalya Ticaret Platformu Derneği (ATİP) bu yıl 7.'si düzenlenen Afrika WCI Forumu’nda da stant açtı. ATİP üyelerini Afrikalı iş insanlarıyla biraraya getirerek yeni ticaret alanları oluşturmayı hedefleyen dernek, bu çabasının meyvelerini yemeye başladı. Afrika WCI Forumu sonrası ATİP Fildişi Temsilcisi Ange Michel Kuadio ve ekibi Antalya’ya geldi.

 

YÜZYÜZE GÖRÜŞMELER

ATİP yönetimi ve üyelerle biraraya gelen Afrikalı heyet, yüzyüze alım görüşmeleri gerçekleştirdi. Birçok iş anlaşmasının zemininin hazırlandığı buluşmayla ilgili bilgi veren ATİP Başkanı Muhteşem Kabasakal, "Amacımız ülkemizin olmazsa olmazı ihracata elimizden geldiği kadar katkıda bulunmak. Fildişi Sahili’nde düzenlenecek WCİ Forumda da ATİP olarak standımız olacak. Fidişi Temsilcimiz Michel orada da Antalya’yı, ATİP'i ve üyelerimizin faaliyet alanlarını anlatmaya devam edecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.