ATİP’te ihracat hazırlığı

EKONOMİ 04.10.2022 - 10:34, Güncelleme: 04.10.2022 - 10:34
 

ATİP’te ihracat hazırlığı

ATİP Ticareti Geliştirme Komisyonu, BAİB Başkanı Çavuşoğlu’nu ziyaret ederek bölge ihracatı için görüş alışverişinde bulundu.

Haberimizvar - Kısa adı ATİP olan Antalya Ticaret Platformu Derneği, oluşturduğu alt komisyonlar aracılığıyla da faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. ATİP üyelerinin ticari ilişkilerini geliştirmeyi, kent ve ülke ekonomisine katma değer sağlamayı hedef edinen dernekte komisyonlar sorumluluk alanlarında proje üretmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda en faal komisyonlardan biri de Ali Torun’un başkanlığını yaptığı Ticareti Geliştirme Komisyonu. Başkan Ali Torun ve üyeler Ramazan Çapaz, Asena Öztürk ve Fırat Çığa önceki gün Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette, bölgeden yapılacak ihracat üzerine görüş alışverişinde bulunulurken, ATİP heyeti, dernek üyesi iş insanlarının ihracatçı olabilmesi için neler yapılabileceği konusunda BAİB Başkanı Çavuşoğlu’ndan bilgi aldı.   YOL HARİTASI ÇIKARACAKLAR Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BAİB Başkanı Çavuşoğlu, ATİP’in genç ve dinamik iş insanlarından oluşan bir STK olduğuna dikkat çekerek, “BAİB olarak genç girişimcilerimizin her daim yanındayız. Bölgemizdeki ihracatçı sayısını artırmak için üzerimize düşen ne varsa seve seve yapmaya hazırız” dedi. ATİP Yönetim Kurulu Üyesi ve Ticareti Geliştirme Komisyonu Başkanı Ali Torun da, “Ticareti geliştirmek ana sorumluluğumuz. Bu kapsamda üyelerimizi ihracata yönlendirmek için bir yol haritası oluşturmaya çalışıyoruz. Bunun için de önce işin uzmanlarından bilgi almaya, onların tecrübelerinden yararlanmaya çalışıyoruz. BAİB de bu anlamda bizim için son derece önemli bir kaynak. İlgisi ve desteklerinden dolayı sayın Çavuşoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
ATİP Ticareti Geliştirme Komisyonu, BAİB Başkanı Çavuşoğlu’nu ziyaret ederek bölge ihracatı için görüş alışverişinde bulundu.

Haberimizvar - Kısa adı ATİP olan Antalya Ticaret Platformu Derneği, oluşturduğu alt komisyonlar aracılığıyla da faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. ATİP üyelerinin ticari ilişkilerini geliştirmeyi, kent ve ülke ekonomisine katma değer sağlamayı hedef edinen dernekte komisyonlar sorumluluk alanlarında proje üretmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda en faal komisyonlardan biri de Ali Torun’un başkanlığını yaptığı Ticareti Geliştirme Komisyonu. Başkan Ali Torun ve üyeler Ramazan Çapaz, Asena Öztürk ve Fırat Çığa önceki gün Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette, bölgeden yapılacak ihracat üzerine görüş alışverişinde bulunulurken, ATİP heyeti, dernek üyesi iş insanlarının ihracatçı olabilmesi için neler yapılabileceği konusunda BAİB Başkanı Çavuşoğlu’ndan bilgi aldı.

 

YOL HARİTASI ÇIKARACAKLAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BAİB Başkanı Çavuşoğlu, ATİP’in genç ve dinamik iş insanlarından oluşan bir STK olduğuna dikkat çekerek, “BAİB olarak genç girişimcilerimizin her daim yanındayız. Bölgemizdeki ihracatçı sayısını artırmak için üzerimize düşen ne varsa seve seve yapmaya hazırız” dedi. ATİP Yönetim Kurulu Üyesi ve Ticareti Geliştirme Komisyonu Başkanı Ali Torun da, “Ticareti geliştirmek ana sorumluluğumuz. Bu kapsamda üyelerimizi ihracata yönlendirmek için bir yol haritası oluşturmaya çalışıyoruz. Bunun için de önce işin uzmanlarından bilgi almaya, onların tecrübelerinden yararlanmaya çalışıyoruz. BAİB de bu anlamda bizim için son derece önemli bir kaynak. İlgisi ve desteklerinden dolayı sayın Çavuşoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.