FHC mutluluk dağıtıyor

YAŞAM 07.10.2022 - 12:01, Güncelleme: 07.10.2022 - 12:01
 

FHC mutluluk dağıtıyor

FHC Mutluluk Konvoyu, 3. kez çocuklarla buluştu. Etkinlik kapsamında imece usulu toplanan yardımlar köy okuluna bağışlandı

Haberimizvar - Dans eğitmeni ve sanatçı Fatih Haktan Coşkun tarafından 2015 yılında hayata geçirilen “FHC Mutluluk Konvoyu” isimli sosyal sorumluluk projesi geçtiğimiz pazar günü bir kez daha çocuklara mutluluk dağıttı. Köy okullarında eğitim alan öğrencilere yardım amacıyla organize edilen proje için bu yıl Manavgat'a bağlı Bereket Köyü’ndeki Bereket İlköğretim Okulu kardeş okul olarak seçildi. GÖZLERDEKİ MUTLULUK Önceki yıllarda olduğu gibi yine Fatih Haktan Coşkun’a ait FHC Sahne Sanatları Akademisi üyeleri ile oluşturulan konvoy eşliğinde çocuklara; kıyafet, kırtasiye malzemeleri ve oyuncak gibi hediyeler götürüldü. Etkinlik sonrası konuşan Fatih Haktan Coşkun “Çocukların gözlerindeki mutluluğu ve heyecanı gördükçe daha fazlasını yapmak geliyor içimizden ancak imkanlarımız dahilinde hareket edebiliyoruz. Zamanla birçok bölge ve ihtiyaç sahibi çocuğa ulaşmayı hedefliyoruz” diyerek bu etkinliğe dahil olmak isteyen herkesi iletişim kurmaya davet etti.     
FHC Mutluluk Konvoyu, 3. kez çocuklarla buluştu. Etkinlik kapsamında imece usulu toplanan yardımlar köy okuluna bağışlandı

Haberimizvar - Dans eğitmeni ve sanatçı Fatih Haktan Coşkun tarafından 2015 yılında hayata geçirilen “ FHC Mutluluk Konvoyu” isimli sosyal sorumluluk projesi geçtiğimiz pazar günü bir kez daha çocuklara mutluluk dağıttı. Köy okullarında eğitim alan öğrencilere yardım amacıyla organize edilen proje için bu yıl Manavgat'a bağlı Bereket Köyü’ndeki Bereket İlköğretim Okulu kardeş okul olarak seçildi.

GÖZLERDEKİ MUTLULUK

Önceki yıllarda olduğu gibi yine Fatih Haktan Coşkun’a ait FHC Sahne Sanatları Akademisi üyeleri ile oluşturulan konvoy eşliğinde çocuklara; kıyafet, kırtasiye malzemeleri ve oyuncak gibi hediyeler götürüldü. Etkinlik sonrası konuşan Fatih Haktan Coşkun “Çocukların gözlerindeki mutluluğu ve heyecanı gördükçe daha fazlasını yapmak geliyor içimizden ancak imkanlarımız dahilinde hareket edebiliyoruz. Zamanla birçok bölge ve ihtiyaç sahibi çocuğa ulaşmayı hedefliyoruz” diyerek bu etkinliğe dahil olmak isteyen herkesi iletişim kurmaya davet etti. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.