Büyük tur operatörü kapısına kilit vurdu

EKONOMİ 18.10.2022 - 11:04, Güncelleme: 18.10.2022 - 11:07
 

Büyük tur operatörü kapısına kilit vurdu

Türk bayraklı tur operatörü markası Detur Global iflas etti. İflasını resmi web sitesinden duyuran seyahat acentesinin bu açıklamasını okuyanlar şok oldu.

haberimizvar.net- Eylül ayında yaptığı açıklama ile operasyonlarını durdurduğunu duyuran Türk bayraklı tur operatörü Detur Global iflas ettiğini duyurdu. Resmi Linkedin profilinde de bulunan web sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile iflas ettiğini duyuran Detur açıklamasında şu ifadeler kullanıldı: Sektörün ve şirketin karşılaştığı zorluklar nedeniyle, daha önce 2022’nin geri kalanında seyahatlerin durdurulması, organizasyonel değişikliklerin uygulanması ve yeni sermaye eklenmesi, alternatif olarak gerekli koşullara sahip yeni sahiplerin getirilmesi ve operasyonların yeniden başlatılması kararı alındı. Ne yazık ki, banka ve kredi kartlarının arkasındaki şirketler ödemeleri durdurma kararı aldı ve çoğunluğa yapılan ödemeler tam olarak bu tür ödeme araçlarıyla yapılan ödemelerden oluştuğundan, likidite durumu akut hale geldi ve hayatta kalmayı sağlamak için planlanan önlemler için gerekli olan süre aşıldı.
Türk bayraklı tur operatörü markası Detur Global iflas etti. İflasını resmi web sitesinden duyuran seyahat acentesinin bu açıklamasını okuyanlar şok oldu.

haberimizvar.net- Eylül ayında yaptığı açıklama ile operasyonlarını durdurduğunu duyuran Türk bayraklı tur operatörü Detur Global iflas ettiğini duyurdu.

Resmi Linkedin profilinde de bulunan web sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile iflas ettiğini duyuran Detur açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

Sektörün ve şirketin karşılaştığı zorluklar nedeniyle, daha önce 2022’nin geri kalanında seyahatlerin durdurulması, organizasyonel değişikliklerin uygulanması ve yeni sermaye eklenmesi, alternatif olarak gerekli koşullara sahip yeni sahiplerin getirilmesi ve operasyonların yeniden başlatılması kararı alındı. Ne yazık ki, banka ve kredi kartlarının arkasındaki şirketler ödemeleri durdurma kararı aldı ve çoğunluğa yapılan ödemeler tam olarak bu tür ödeme araçlarıyla yapılan ödemelerden oluştuğundan, likidite durumu akut hale geldi ve hayatta kalmayı sağlamak için planlanan önlemler için gerekli olan süre aşıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.