CHP Muratpaşa çalmadık kapı bırakmıyor

SİYASET 21.10.2022 - 23:56, Güncelleme: 21.10.2022 - 23:56
 

CHP Muratpaşa çalmadık kapı bırakmıyor

CHP Muratpaşa İlçe Örgütü, mahallerde her kapıyı çalarak, yurttaşın sorunlarını dinliyor.

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Örgütü öbek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Her gün bir mahalleye giden CHP Muratpaşa İlçe örgütü son olarak  Yeşilova Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. İlçe Başkanı Hasan Şahin ile birlikte İlçe Kadın Kolları üyelerinda oluşan ekip, çalmadık kapı bırakmadan vatandaşın sorunlarını dinliyor, CHP'nin  'Aile Destekleri Sigortası'yla ilgili düzenlenecek bilgilendirme toplantısına herkesi davet ediyor. İnsana dokunarak yol yürüdüklerini kaydeden İlçe Başkanı Şahin, "Partimizi iktidarla taçlandırıncaya kadar çalışmalarımıza durmadan, yorulmadan devam edeceğiz. Emek veren, destek olan tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. " diye konuştu.
CHP Muratpaşa İlçe Örgütü, mahallerde her kapıyı çalarak, yurttaşın sorunlarını dinliyor.

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Örgütü öbek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Her gün bir mahalleye giden CHP Muratpaşa İlçe örgütü son olarak  Yeşilova Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. İlçe Başkanı Hasan Şahin ile birlikte İlçe Kadın Kolları üyelerinda oluşan ekip, çalmadık kapı bırakmadan vatandaşın sorunlarını dinliyor, CHP'nin  'Aile Destekleri Sigortası'yla ilgili düzenlenecek bilgilendirme toplantısına herkesi davet ediyor.

İnsana dokunarak yol yürüdüklerini kaydeden İlçe Başkanı Şahin, "Partimizi iktidarla taçlandırıncaya kadar çalışmalarımıza durmadan, yorulmadan devam edeceğiz. Emek veren, destek olan tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. " diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.