DEVA'dan erken teşhis uyarısı

SİYASET 03.11.2022 - 10:41, Güncelleme: 03.11.2022 - 10:44
 

DEVA'dan erken teşhis uyarısı

Deva Partisi, Kepez'de açtığı stantla kadınları meme kanseriyle mücadelede erken teşhis konusunda uyardı. Stant büyük ilgi gördü

Haberimizvar - Deva Partisi siyasi çalışmaları kadar sosyal projeleriyle de dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Kepez'de açılan DEVA standında özellikle kadınlara meme kanseri konusunda erken teşhisin önemi anlatıldı. İl Kadın Politikaları Başkanı Nuray Özkul ve İl Sağlık Politika Başkanlığı tarafından organize edilen etkinliğe ilçe sakinleri büyük ilgi gösterdi.  Etkinliğe Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa teşkilatları ile il yönetimi katıldı. ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR Çalışma hakkında bilgi veren, İl Kadın Politikaları Başkanı Nuray Özkul, "Erken teşhis hayat kurtarır' sloganı ile yola çıktık. Sağlık politikaları başkanım ve tüm partililere teşekkür ederim. Antalya DEVA ailesi olarak bir araya geldiğimizde çok güzel işler yapabileceğimizi tekrar gösterdik. Bugünkü etkinliğimiz ve üye kayıtlarımız bunun en güzel örneği oldu. Sadece siyaset için burada değiliz. Biz insan odaklı bir partiyiz. Bizlere büyük ilgi gösteren Kepez halkına seslenmek istiyorum; Deva Kadında" şeklinde konuştu.
Deva Partisi, Kepez'de açtığı stantla kadınları meme kanseriyle mücadelede erken teşhis konusunda uyardı. Stant büyük ilgi gördü

Haberimizvar - Deva Partisi siyasi çalışmaları kadar sosyal projeleriyle de dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Kepez'de açılan DEVA standında özellikle kadınlara meme kanseri konusunda erken teşhisin önemi anlatıldı. İl Kadın Politikaları Başkanı Nuray Özkul ve İl Sağlık Politika Başkanlığı tarafından organize edilen etkinliğe ilçe sakinleri büyük ilgi gösterdi.  Etkinliğe Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa teşkilatları ile il yönetimi katıldı.

ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR

Çalışma hakkında bilgi veren, İl Kadın Politikaları Başkanı Nuray Özkul, "Erken teşhis hayat kurtarır' sloganı ile yola çıktık. Sağlık politikaları başkanım ve tüm partililere teşekkür ederim. Antalya DEVA ailesi olarak bir araya geldiğimizde çok güzel işler yapabileceğimizi tekrar gösterdik. Bugünkü etkinliğimiz ve üye kayıtlarımız bunun en güzel örneği oldu. Sadece siyaset için burada değiliz. Biz insan odaklı bir partiyiz. Bizlere büyük ilgi gösteren Kepez halkına seslenmek istiyorum; Deva Kadında" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.