Antalya, Ata’sını saygı ve özlemle andı

GÜNDEM 10.11.2022 - 18:32, Güncelleme: 10.11.2022 - 18:33
 

Antalya, Ata’sını saygı ve özlemle andı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 84. yılında sevgi, saygı ve özlemle anıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Belediye hizmet binası önünde düzenlenen törende de belediye personeli Atatürk’ün huzurunda saygı duruşunda bulundu..

haberinizvar.net- Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Milli Mücadelenin Başkomutanı, Dünya Lideri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümümün 84. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da düzenlenen törenlerle sevgi, saygı, rahmet ve özlemle anıldı. 10 Kasım anma törenleri kapsamında Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Törende iki dakika boyunca saygı duruşunda bulunularak vatandaşlarında katılımıyla İstiklal Marşı okundu. AKM’DE TÖREN DÜZENLENDİ Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek daha sonra Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma programına katıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan Programı Vali Ersin Yazıcı ve protokol ile birlikte izleyen Başkan Böcek, 10 Kasım konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere plaketlerini takdim etti. Vali Ersin Yazıcı ve Başkan Muhittin Böcek daha sonra Atatürk Kültür Merkezi Fuayesi’nde açılan sergiyi gezdi.                                                                                                                 BELEDİYE ÖNÜNDE ANMA TÖRENİ Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen törende de saygıyla anıldı. Genel Sekreter Vekili Ramazan Demir, Belediye Bürokratları ve tüm belediye personelinin katıldığı tören Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Genel Sekreter Vekili Ramazan Demir Atatürk anıtına çelenk sundu. Ardından belediye personeli çalışmalarına ara vererek saat 09.05’de sirenlerin çalınmasıyla 2 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Siren seslerinin duyulmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi önünden geçen araç sürücüleri de araçlarından inerek, saygı duruşuna eşlik etti. İki dakika boyunca trafik akışı durdu. Yoldan yürüyen vatandaşlar da saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşı okunmasıyla birlikte anma töreni sona erdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmet Birimlerinde ve ASAT Genel Müdürlüğü’nde de 10 Kasım nedeniyle saat 09.05’te saygı duruşunda bulunuldu.                
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 84. yılında sevgi, saygı ve özlemle anıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Belediye hizmet binası önünde düzenlenen törende de belediye personeli Atatürk’ün huzurunda saygı duruşunda bulundu..

haberinizvar.net- Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Milli Mücadelenin Başkomutanı, Dünya Lideri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümümün 84. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da düzenlenen törenlerle sevgi, saygı, rahmet ve özlemle anıldı. 10 Kasım anma törenleri kapsamında Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Törende iki dakika boyunca saygı duruşunda bulunularak vatandaşlarında katılımıyla İstiklal Marşı okundu.

AKM’DE TÖREN DÜZENLENDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek daha sonra Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma programına katıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan Programı Vali Ersin Yazıcı ve protokol ile birlikte izleyen Başkan Böcek, 10 Kasım konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere plaketlerini takdim etti. Vali Ersin Yazıcı ve Başkan Muhittin Böcek daha sonra Atatürk Kültür Merkezi Fuayesi’nde açılan sergiyi gezdi.                                                                                                                

BELEDİYE ÖNÜNDE ANMA TÖRENİ

Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen törende de saygıyla anıldı. Genel Sekreter Vekili Ramazan Demir, Belediye Bürokratları ve tüm belediye personelinin katıldığı tören Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Genel Sekreter Vekili Ramazan Demir Atatürk anıtına çelenk sundu. Ardından belediye personeli çalışmalarına ara vererek saat 09.05’de sirenlerin çalınmasıyla 2 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Siren seslerinin duyulmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi önünden geçen araç sürücüleri de araçlarından inerek, saygı duruşuna eşlik etti. İki dakika boyunca trafik akışı durdu. Yoldan yürüyen vatandaşlar da saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşı okunmasıyla birlikte anma töreni sona erdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmet Birimlerinde ve ASAT Genel Müdürlüğü’nde de 10 Kasım nedeniyle saat 09.05’te saygı duruşunda bulunuldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.