Büyükşehir’de yeni atamalar

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.08.2019 - 17:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Büyükşehir’de yeni atamalar

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde 4 şube müdürü görevden alınırken, onların yerine 3 müdürün ataması yapıldı. Türel döneminde çeşitli yerlere sürgüne gönderilen 3 tiyatrocu da Şehir Tiyatrosu’ndaki görevlerine geri döndürüldü

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi haftaya yeni müdür atamalarıyla başladı. 31 Mart Yerel Seçimleri’yle birlikte CHP’ye geçen Büyükşehir Belediyesi’nde uzun süredir beklenen yönetici atamalarına nihayet start verildi. Osman Tosun, Sevtap Comart ve Hakkı Coşkun şube müdürü olarak atanırken, Destek Hizmetleri Dairesi’ne bağlı olarak şube müdürlüğü yapan Mesut Özcan, Duygu Uzun, Salih Erdem ve Alper Aslan görevden alındı. Menderes Türel’in Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde çeşitli yerlere sürgüne gönderilen Saadet Yıldırım, Seyfi Satmaz ve Ali Mete Orhan isimli tiyatrocular ise Şehir Tiyatrosu’ndaki görevlerine geri döndü. 3 YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ ATANDI Büyükşehir Belediyesi’nde alınan yeni kararla daha önce Toptancı Haller Şubesi’nde bilgi işlem sorumlusu olarak çalışan Osman Tosun,  Destek Hizmetler Dairesi’ne bağlı İdari İşler Şubesi ile Teknik Destek Şubesi’ne müdür olarak atandı. İki şube müdürlüğü görevini aynı anda yürütecek Tosun’un yanı sıra daha önce Toptancı Hal Şube Müdürü olarak çalışan Sevtap Comart, Destek Hizmetleri Dairesi’ne bağlı Taşınır Mallar Şubesi’ne, Makine İkmal Şube Müdürlüğü’nde tekniker olarak görev yapan Hakkı Coşkun ise yine Destek Hizmetleri Dairesi bünyesindeki Satın Alma Şubesi’ne müdür olarak atandı. GÖREVDEN ALINAN MÜDÜRLER Destek Hizmetleri Dairesi’nde İdari İşler Şube Müdürü olan Mesut Özcan görevden alınıp Makine İkmal Şubesi’nde çalışmak üzere gönderilirken, Teknik Destek Şube Müdürü Duygu Uzun da, Fen İşleri Dairesi Etüt Proje Şube Müdürlüğü emrine verildi.  Görevden alınanlar arasında yer alan Taşınır Mallar Şube Müdürü Salih Erdem’in Harita Şube Müdürlüğü’nde çalışacağı öğrenildi.  Destek Hizmetleri Dairesi Satın Alma Şube Müdürü Alper Aslan ise Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tarımsal Yapılar Şube Müdürlüğü’ne personel olarak gönderildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde 4 şube müdürü görevden alınırken, onların yerine 3 müdürün ataması yapıldı. Türel döneminde çeşitli yerlere sürgüne gönderilen 3 tiyatrocu da Şehir Tiyatrosu’ndaki görevlerine geri döndürüldü

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi haftaya yeni müdür atamalarıyla başladı. 31 Mart Yerel Seçimleri’yle birlikte CHP’ye geçen Büyükşehir Belediyesi’nde uzun süredir beklenen yönetici atamalarına nihayet start verildi. Osman Tosun, Sevtap Comart ve Hakkı Coşkun şube müdürü olarak atanırken, Destek Hizmetleri Dairesi’ne bağlı olarak şube müdürlüğü yapan Mesut Özcan, Duygu Uzun, Salih Erdem ve Alper Aslan görevden alındı. Menderes Türel’in Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde çeşitli yerlere sürgüne gönderilen Saadet Yıldırım, Seyfi Satmaz ve Ali Mete Orhan isimli tiyatrocular ise Şehir Tiyatrosu’ndaki görevlerine geri döndü.

3 YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ ATANDI

Büyükşehir Belediyesi’nde alınan yeni kararla daha önce Toptancı Haller Şubesi’nde bilgi işlem sorumlusu olarak çalışan Osman Tosun,  Destek Hizmetler Dairesi’ne bağlı İdari İşler Şubesi ile Teknik Destek Şubesi’ne müdür olarak atandı. İki şube müdürlüğü görevini aynı anda yürütecek Tosun’un yanı sıra daha önce Toptancı Hal Şube Müdürü olarak çalışan Sevtap Comart, Destek Hizmetleri Dairesi’ne bağlı Taşınır Mallar Şubesi’ne, Makine İkmal Şube Müdürlüğü’nde tekniker olarak görev yapan Hakkı Coşkun ise yine Destek Hizmetleri Dairesi bünyesindeki Satın Alma Şubesi’ne müdür olarak atandı.

GÖREVDEN ALINAN MÜDÜRLER

Destek Hizmetleri Dairesi’nde İdari İşler Şube Müdürü olan Mesut Özcan görevden alınıp Makine İkmal Şubesi’nde çalışmak üzere gönderilirken, Teknik Destek Şube Müdürü Duygu Uzun da, Fen İşleri Dairesi Etüt Proje Şube Müdürlüğü emrine verildi.  Görevden alınanlar arasında yer alan Taşınır Mallar Şube Müdürü Salih Erdem’in Harita Şube Müdürlüğü’nde çalışacağı öğrenildi.  Destek Hizmetleri Dairesi Satın Alma Şube Müdürü Alper Aslan ise Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tarımsal Yapılar Şube Müdürlüğü’ne personel olarak gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.