Mafya ziyaretinde meğer kimler varmış!

GÜNDEM 09.08.2019 - 14:08, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Mafya ziyaretinde meğer kimler varmış!

Edirne’de düzenlenen 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Başpehlivanı Ali Gürbüz’ün mafya lideri Sedat Peker’İ ziyaretinde Antalyalı siyasetçilerinde olduğu ortaya çıktı

haberimizvar.net Edirne’de düzenlenen 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde altın kemeri kazanarak Antalya’ya getiren Büyükşehir Belediyesi Başpehlivanı Ali Gürbüz, organize suç örgütü lideri olmaktan hüküm giyen Sedat Peker’i ziyaret etmiş ve ziyaretini sosyal medyada yayınlamıştı. Ali Gürbüz, ‘Altın Kemer’ini kuşanarak gittiği Sedat Peker ziyaretini, kişisel sosyal medya hesabından, “Bir umuttur yaşamak” notuyla paylaşmıştı. PEKER’İN SAYFASINDA Sedat Peker ise Antalya’da bulunduğu dönemde Gürbüz ile birlikte kendisini ziyaret edenlerinin fotoğraflarını İnstagram sayfasından yayınladı. Yayınladığı fotoğrafta Ali Gürbüz ile birlikte AK Parti İl Yöneticisi, Vizyon Otomotiv sahibi Muammer Ak ile AK Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı’nın de olması dikkat çekti. SAMİMİ FOTOĞRAFLAR Peker, AK Partili misafirleriyle paylaştığı samimi fotoğrafların altına şu notu düştü: “Kıymetli Dostlarım, Üçüncü kez Kırkpınar Başpehlivanlığı’nı kazanan Ali Gürbüz kardeşim ile beraber Başpehlivanımızın antrenman hocalığını yapan kamuoyunda SURVİVOR HİKMET TUĞSUZ olarak bilinen kardeşim ayrıca da Elmalı Güreşleri’nin Güreş Ağası MUAMMER AK kardeşim, Antalya ilinde olduğumu öğrenince ziyaretime gelerek bana şeref verdiler onur verdiler. Dini ve Milli konulardaki bilgi birikimleri ve hassasiyetleri gerçekten şahsımı etkiledi. Başpehlivanımızın Cennet mekan babası olan RECEP GÜRBÜZ başpehlivanımızı da sohbetimizde saygı ve sevgiyle yad ettik. Bir umuttur yaşamak. REİS SEDAT PEKER”   İlgili haber: http://www.haberimizvar.net/haber-baspehlivandan-mafya-ziyareti-4970.html
Edirne’de düzenlenen 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Başpehlivanı Ali Gürbüz’ün mafya lideri Sedat Peker’İ ziyaretinde Antalyalı siyasetçilerinde olduğu ortaya çıktı

haberimizvar.net Edirne’de düzenlenen 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde altın kemeri kazanarak Antalya’ya getiren Büyükşehir Belediyesi Başpehlivanı Ali Gürbüz, organize suç örgütü lideri olmaktan hüküm giyen Sedat Peker’i ziyaret etmiş ve ziyaretini sosyal medyada yayınlamıştı. Ali Gürbüz, ‘Altın Kemer’ini kuşanarak gittiği Sedat Peker ziyaretini, kişisel sosyal medya hesabından, “Bir umuttur yaşamak” notuyla paylaşmıştı.

PEKER’İN SAYFASINDA

Sedat Peker ise Antalya’da bulunduğu dönemde Gürbüz ile birlikte kendisini ziyaret edenlerinin fotoğraflarını İnstagram sayfasından yayınladı. Yayınladığı fotoğrafta Ali Gürbüz ile birlikte AK Parti İl Yöneticisi, Vizyon Otomotiv sahibi Muammer Ak ile AK Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı’nın de olması dikkat çekti.

SAMİMİ FOTOĞRAFLAR

Peker, AK Partili misafirleriyle paylaştığı samimi fotoğrafların altına şu notu düştü:

“Kıymetli Dostlarım,

Üçüncü kez Kırkpınar Başpehlivanlığı’nı kazanan Ali Gürbüz kardeşim ile beraber Başpehlivanımızın antrenman hocalığını yapan kamuoyunda SURVİVOR HİKMET TUĞSUZ olarak bilinen kardeşim ayrıca da Elmalı Güreşleri’nin Güreş Ağası MUAMMER AK kardeşim, Antalya ilinde olduğumu öğrenince ziyaretime gelerek bana şeref verdiler onur verdiler. Dini ve Milli konulardaki bilgi birikimleri ve hassasiyetleri gerçekten şahsımı etkiledi. Başpehlivanımızın Cennet mekan babası olan RECEP GÜRBÜZ başpehlivanımızı da sohbetimizde saygı ve sevgiyle yad ettik.

Bir umuttur yaşamak.

REİS SEDAT PEKER”

 

İlgili haber: http://www.haberimizvar.net/haber-baspehlivandan-mafya-ziyareti-4970.html

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.