Başkan yazdı, beğeni yağdı

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 09.08.2019 - 14:56, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Başkan yazdı, beğeni yağdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Kurban Bayramı’na bir gün kala sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Diyanet İşleri Başkanlığı’nı eleştirdi

haberimizvar.net Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin kişisel sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Diyanet İşleri Başkanlığı’nı eleştirdi. Şahin, yaptığı paylaşımda, devletin alkol ve sigaradan aldığı zamları eleştirerek; “Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle, Diyanet İşleri Yüksek Kurulu Üyesi, “Duyarlı bir Müslüman Allah'ın yasakladığı alkolün ya da haram maddelerin satıldığı bir yerden alışveriş yapmaz” demiş. Bizler de kendisine duyarlı olup devletin çok yüksek miktarda vergi aldığı alkol ve sigaranın katkısıyla ödenen maaşından vaz geçmesini öneriyoruz. Kurban bağışlarımızı ve derilerini istismarcı, tecavüzcü vakıflar yerine Atatürkçü kurumlarımıza yapalım” yazısını yazdı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Kurban Bayramı’na bir gün kala sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Diyanet İşleri Başkanlığı’nı eleştirdi

haberimizvar.net Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin kişisel sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Diyanet İşleri Başkanlığı’nı eleştirdi. Şahin, yaptığı paylaşımda, devletin alkol ve sigaradan aldığı zamları eleştirerek;

“Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle,

Diyanet İşleri Yüksek Kurulu Üyesi, “Duyarlı bir Müslüman Allah'ın yasakladığı alkolün ya da haram maddelerin satıldığı bir yerden alışveriş yapmaz” demiş.
Bizler de kendisine duyarlı olup devletin çok yüksek miktarda vergi aldığı alkol ve sigaranın katkısıyla ödenen maaşından vaz geçmesini öneriyoruz. Kurban bağışlarımızı ve derilerini istismarcı, tecavüzcü vakıflar yerine Atatürkçü kurumlarımıza yapalım” yazısını yazdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.