Akıma Budak da katıldı

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.08.2019 - 17:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Akıma Budak da katıldı

Tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili, Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem’in 34’üncü yaş gününü CHP’li birçok isim sosyal medya hesabından kutladı. Erdem’in doğum gününü kutlayan isimlerden biri de CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak oldu

haberimizvar.net Kapatılan Karşı Gazetesi’ne yönelik açılan davada yargılanarak 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılarak tutuklanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili, Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, 14 Ağustos’ta 34’üncü yaşına girdi. Birçok CHP’li isim de sosyal medya hesaplarından çektiği videolarla 34’üncü yaşına cezaevinde giren Erdem’in doğum gününü kutladı. KAFTANCIOĞLU’NDAN KUTLAMA CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu paylaştığı videoda, “Haksız, hukuksuz bir şekilde cezaevinde esir alınan, ikinci doğum gününü orada kutlamak zorunda bırakılan Eren Erdem, bir sonraki doğum gününü sevdiklerinle bir arada ve hukukun üstünlüğünün sağlandığı bir ülkede kutlamak dileğiyle” dedi. BUDAK DA SES VERDİ Eren Erdem’in doğum gününü kutlayan CHP’li isimler arasında Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak da yer aldı. Budak, Erdem’in doğum gününü kutladığı videoda, “Sevgili Eren, bugün Silivri’de ikinci yaş gününü sevgili oğlun Ali ve eşinden ayrı yaşıyorsun. Yaşamın boyunca özgürlükçü demokrasi için inanılmaz mücadeleler verdin. Hem vekilliğin döneminde hem öncesinde hem de sonrasında, şu anda da Silivri’de aynı mücadeleyi yürütmeye devam ediyorsun. En kısa zamanda aramıza döneceğinden en ufak bir şüphem yok. Sevgili kardeşim yanındayız, mücadeleni birlikte sürdürüyoruz. zor koşullarda senin Silivri’de yaptığın mücadele her şeyin üzerindedir. Her takdirin üzerindedir. Bunu da böyle bilmen gerekir. En kısa zamanda birlikte olacağız. Doğum günün kutlu olsun sevgili kardeşim” paylaşımını yaptı.    
Tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili, Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem’in 34’üncü yaş gününü CHP’li birçok isim sosyal medya hesabından kutladı. Erdem’in doğum gününü kutlayan isimlerden biri de CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak oldu

haberimizvar.net Kapatılan Karşı Gazetesi’ne yönelik açılan davada yargılanarak 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılarak tutuklanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili, Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, 14 Ağustos’ta 34’üncü yaşına girdi. Birçok CHP’li isim de sosyal medya hesaplarından çektiği videolarla 34’üncü yaşına cezaevinde giren Erdem’in doğum gününü kutladı.

KAFTANCIOĞLU’NDAN KUTLAMA

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu paylaştığı videoda, “Haksız, hukuksuz bir şekilde cezaevinde esir alınan, ikinci doğum gününü orada kutlamak zorunda bırakılan Eren Erdem, bir sonraki doğum gününü sevdiklerinle bir arada ve hukukun üstünlüğünün sağlandığı bir ülkede kutlamak dileğiyle” dedi.

BUDAK DA SES VERDİ

Eren Erdem’in doğum gününü kutlayan CHP’li isimler arasında Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak da yer aldı. Budak, Erdem’in doğum gününü kutladığı videoda, “Sevgili Eren, bugün Silivri’de ikinci yaş gününü sevgili oğlun Ali ve eşinden ayrı yaşıyorsun. Yaşamın boyunca özgürlükçü demokrasi için inanılmaz mücadeleler verdin. Hem vekilliğin döneminde hem öncesinde hem de sonrasında, şu anda da Silivri’de aynı mücadeleyi yürütmeye devam ediyorsun. En kısa zamanda aramıza döneceğinden en ufak bir şüphem yok. Sevgili kardeşim yanındayız, mücadeleni birlikte sürdürüyoruz. zor koşullarda senin Silivri’de yaptığın mücadele her şeyin üzerindedir. Her takdirin üzerindedir. Bunu da böyle bilmen gerekir. En kısa zamanda birlikte olacağız. Doğum günün kutlu olsun sevgili kardeşim” paylaşımını yaptı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.