'Diego'l ile başladık

SPOR 18.08.2019 - 23:56, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

'Diego'l ile başladık

Süper Lig’in ilk hafta maçında Antalyaspor, İzmir Bornova Stadı’nda Göztepe’nin konuğu oldu. Kırmızı beyazlı ekip, ligin ilk haftasında Göztepe’yi 1-0 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırmayı başardı

Süper Lig'de 2019-2020'nin ilk hafta maçında Antalyaspor, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda Göztepe’ye konuk oldu. Zorbay Küçük, Serkan Ok ve Yusuf Bozdağan hakem üçlüsün önettiği maçta, Antalyaspor, Boffin, Nazım, Bahadır, Angelo, Celustka,Charles, Hakan, Ufuk, Doğukan, Serdar, Mukairu ilk 11’i ile sahaya çıkarken, Göztepe de, Beto, Gassama, Sanneh, Titi, Leo, Poko, Castro, Deniz, Halil, Serdar,Eren ilk 11’i ile mücadele etti. TEK GOL DİEGO’DAN Göztepe, maça baskılı başlasa da ilk 10 dakikanın ardından Antalyaspor, ayağa pas yapmaya başlayarak bu baskıyı kırdı. Devre boyunca ev sahibi ekip önemli bir pozisyon yakalayamadı. Oyun üstünlüğünü eline alan Antalyaspor 29’uncu dakikada Diego Angelo'nun attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda önemli başka bir pozisyon olmayınca kırmız beyazlılar bu skorla soyunma odasına üstün gitti. BAŞKA GOL OLMADI İkinci yarıya Antalyaspor pozisyonlar bularak başlasa da Göztepe kısa sürede kontrolü eline aldı. Rakibinin üzerine gelmesini fırsat bilen Antalya, sağ kanattan Nazım ve sol kanattan Makuiru ile denediği kontrataklarla şans aradı. Antalya ilk yarıda elde ettiği üstünlüğü ikinci devrede korudu ve sahadan 1-0'lık zaferle ayrıldı. 'BİZ BİR AİLEYİZ' Teknik Direktör Bülent Korkmaz maç sonu yaptığı açıklamada genç oyuncuları ve kadroya yeni katılan isimleri tebrik etti. Korkmaz,  böyle bir atmosfer de takımım iyi oynadığını belirterek, "Burası zor bir deplasman. Zaman zaman savunmaya kapanmış olsak da bu gayet normaldir. İkinci golü atıp maçı koparamadık ama önemli olan buradan 3 puan ile dönmekti. Tekrar herkese teşekkür ediyorum. Taraftarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Antalya'dan kalkıp buraya gelmeleri, bizi sonuna kadar desteklemeleri çok önemliydi. Her zaman söylediğim gibi taraftarımız olsun yöneticilerimiz olsun futbolcularımız olsun bizde aile ortamı her zaman vardı. Bu aile bağları geçen sezondan bu yana daha da güçlendi ve kuvvetlendi. Bizim en büyük avantajımız birbirini seven, sayan kavga etse bile hemen barışan bir takım olmamız. Böyle bir aile olduğunuz zaman teknik direktör için de bu bir avantaj oluyor. Ve ben de bu avantajı değerlendirmeye çalışıyorum. İnşallah bu hep böyle devam eder ve sezonu bu şekilde hep birlikte tamamlarız" dedi.
Süper Lig’in ilk hafta maçında Antalyaspor, İzmir Bornova Stadı’nda Göztepe’nin konuğu oldu. Kırmızı beyazlı ekip, ligin ilk haftasında Göztepe’yi 1-0 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırmayı başardı

Süper Lig'de 2019-2020'nin ilk hafta maçında Antalyaspor, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda Göztepe’ye konuk oldu. Zorbay Küçük, Serkan Ok ve Yusuf Bozdağan hakem üçlüsün önettiği maçta, Antalyaspor, Boffin, Nazım, Bahadır, Angelo, Celustka,Charles, Hakan, Ufuk, Doğukan, Serdar, Mukairu ilk 11’i ile sahaya çıkarken, Göztepe de, Beto, Gassama, Sanneh, Titi, Leo, Poko, Castro, Deniz, Halil, Serdar,Eren ilk 11’i ile mücadele etti.

TEK GOL DİEGO’DAN

Göztepe, maça baskılı başlasa da ilk 10 dakikanın ardından Antalyaspor, ayağa pas yapmaya başlayarak bu baskıyı kırdı. Devre boyunca ev sahibi ekip önemli bir pozisyon yakalayamadı. Oyun üstünlüğünü eline alan Antalyaspor 29’uncu dakikada Diego Angelo'nun attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda önemli başka bir pozisyon olmayınca kırmız beyazlılar bu skorla soyunma odasına üstün gitti.

BAŞKA GOL OLMADI

İkinci yarıya Antalyaspor pozisyonlar bularak başlasa da Göztepe kısa sürede kontrolü eline aldı. Rakibinin üzerine gelmesini fırsat bilen Antalya, sağ kanattan Nazım ve sol kanattan Makuiru ile denediği kontrataklarla şans aradı. Antalya ilk yarıda elde ettiği üstünlüğü ikinci devrede korudu ve sahadan 1-0'lık zaferle ayrıldı.

'BİZ BİR AİLEYİZ'

Teknik Direktör Bülent Korkmaz maç sonu yaptığı açıklamada genç oyuncuları ve kadroya yeni katılan isimleri tebrik etti. Korkmaz,  böyle bir atmosfer de takımım iyi oynadığını belirterek, "Burası zor bir deplasman. Zaman zaman savunmaya kapanmış olsak da bu gayet normaldir. İkinci golü atıp maçı koparamadık ama önemli olan buradan 3 puan ile dönmekti. Tekrar herkese teşekkür ediyorum. Taraftarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Antalya'dan kalkıp buraya gelmeleri, bizi sonuna kadar desteklemeleri çok önemliydi. Her zaman söylediğim gibi taraftarımız olsun yöneticilerimiz olsun futbolcularımız olsun bizde aile ortamı her zaman vardı. Bu aile bağları geçen sezondan bu yana daha da güçlendi ve kuvvetlendi. Bizim en büyük avantajımız birbirini seven, sayan kavga etse bile hemen barışan bir takım olmamız. Böyle bir aile olduğunuz zaman teknik direktör için de bu bir avantaj oluyor. Ve ben de bu avantajı değerlendirmeye çalışıyorum. İnşallah bu hep böyle devam eder ve sezonu bu şekilde hep birlikte tamamlarız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.