Bülent Parlak’tan Sabah’a: Tazminat paramı ödeyin!

GÜNDEM 24.08.2019 - 19:18, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bülent Parlak’tan Sabah’a: Tazminat paramı ödeyin!

Oyuncu Bülent Emrah Parlak kendisini hedef gösteren iktidar yanlısı Takvim Gazetesi’ne “Şiiişttt! Dava açarım bak! Nasıl kazandım biliyorsun. Bu arada o Sabah’a söyle paramı versin. Ey ahali... Bunlardan tazminat kazandım paramı vermiyorlar” diye seslendi.

haberimizvar.net  Emine Bulut’un eski eşi tarafından vahşice öldürülmesi tüm Türkiye’de gündem oldu. Oyuncu Bülent Emrah Parlak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Abdurrahman Dilipak’ın “Son Kadın cinayetini gözümüze çok yaklaştırırsak arkasındaki ormanı göremeyiz. Hepimiz suçluyuz. Bu cinayet bireysel değil. Mevcut aile okul toplum hep birlikte sorumluyuz. Tek başına eski kocayı suçlamak gerçeğin bütününü görmemize engel. Din ahlak akıl gelenek aile terbiyesi hepsi” ifadelerine tepki göstererek, “Hayır efendim hepimiz suçlu değiliz, yıllardır insanımızı bilimsel eğitimden, sanattan uzak tutmak için elinden geleni yapan, toplumu gerici, çağ dışı yönelimlere mahkum eden, cahilleştirip emperyalizme köle yapmaya çalışan hepinizin desteklediği dincilik ve sağcılık suçlu!” dedi. ‘SABAH’A SÖYLEYİN; PARAMI VERSİNLER’ Bülent Emrah Parlak’ın bu paylaşımı üzerine iktidara yakın Takvim Gazetesi “Oyuncu Bülent Emrah Parlak’tan skandal #EmineBulut paylaşımı: Dincilik ve sağcılık suçlu!” başlığıyla sanatçıyı hedef gösterdi. Takvim’e, önce “Kes sesini” diye tepki gösteren Parlak, daha sonra da, “Şiiişttt! Dava açarım bak! Nasıl kazandım biliyorsun. Bu arada o @Sabah’a söyle paramı versin. Eyyyy ahali... Bunlardan tazminat kazandım paramı vermiyorlar. @ismailsaymaz kader ortağım duy sesimi” diye dalga geçti. Parlak’ın attığı tweetten hem İsmail Saymaz’ın, hem de kendisinin kazandıkları tazminat paralarını hala alamadıkları ortaya çıktı. ‘KÜÇÜK’ÜN PARASIYLA TATİL YAPACAĞIM’ Oyuncu Bülent Emrah Parlak bu paylaşımıyla, kendisini “Türkiye düşmanı” diyerek hedef alan Sabah gazetesine açtığı tazminat davasını kazandığına gönderme yaptı. Parlak, “Kazanılan tazminatın bir kısmını Ocak ayında provasına gireceğimiz oyunun dekoruna harcayacağım, bir kısmıyla da bazı arkadaşlarla rakı içeceğiz” diye duyurmuştu. Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz da, gazeteci Cem Küçük’e açtığı 10 bin liralık tazminat davasını kazandığını açıklayarak, “Tazminatımı yatırmadığı takdirde icra işlemi başlatacağım. Bundan sonraki tatilimi Cem Küçük’ten kazandığım paralarla yapacağım” diye tweet atmıştı.    
Oyuncu Bülent Emrah Parlak kendisini hedef gösteren iktidar yanlısı Takvim Gazetesi’ne “Şiiişttt! Dava açarım bak! Nasıl kazandım biliyorsun. Bu arada o Sabah’a söyle paramı versin. Ey ahali... Bunlardan tazminat kazandım paramı vermiyorlar” diye seslendi.

haberimizvar.net  Emine Bulut’un eski eşi tarafından vahşice öldürülmesi tüm Türkiye’de gündem oldu. Oyuncu Bülent Emrah Parlak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Abdurrahman Dilipak’ın “Son Kadın cinayetini gözümüze çok yaklaştırırsak arkasındaki ormanı göremeyiz. Hepimiz suçluyuz. Bu cinayet bireysel değil. Mevcut aile okul toplum hep birlikte sorumluyuz. Tek başına eski kocayı suçlamak gerçeğin bütününü görmemize engel. Din ahlak akıl gelenek aile terbiyesi hepsi” ifadelerine tepki göstererek, “Hayır efendim hepimiz suçlu değiliz, yıllardır insanımızı bilimsel eğitimden, sanattan uzak tutmak için elinden geleni yapan, toplumu gerici, çağ dışı yönelimlere mahkum eden, cahilleştirip emperyalizme köle yapmaya çalışan hepinizin desteklediği dincilik ve sağcılık suçlu!” dedi.

‘SABAH’A SÖYLEYİN; PARAMI VERSİNLER’

Bülent Emrah Parlak’ın bu paylaşımı üzerine iktidara yakın Takvim Gazetesi “Oyuncu Bülent Emrah Parlak’tan skandal #EmineBulut paylaşımı: Dincilik ve sağcılık suçlu!” başlığıyla sanatçıyı hedef gösterdi. Takvim’e, önce “Kes sesini” diye tepki gösteren Parlak, daha sonra da, “Şiiişttt! Dava açarım bak! Nasıl kazandım biliyorsun. Bu arada o @Sabah’a söyle paramı versin. Eyyyy ahali... Bunlardan tazminat kazandım paramı vermiyorlar. @ismailsaymaz kader ortağım duy sesimi” diye dalga geçti. Parlak’ın attığı tweetten hem İsmail Saymaz’ın, hem de kendisinin kazandıkları tazminat paralarını hala alamadıkları ortaya çıktı.

‘KÜÇÜK’ÜN PARASIYLA TATİL YAPACAĞIM’

Oyuncu Bülent Emrah Parlak bu paylaşımıyla, kendisini “Türkiye düşmanı” diyerek hedef alan Sabah gazetesine açtığı tazminat davasını kazandığına gönderme yaptı. Parlak, “Kazanılan tazminatın bir kısmını Ocak ayında provasına gireceğimiz oyunun dekoruna harcayacağım, bir kısmıyla da bazı arkadaşlarla rakı içeceğiz” diye duyurmuştu. Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz da, gazeteci Cem Küçük’e açtığı 10 bin liralık tazminat davasını kazandığını açıklayarak, “Tazminatımı yatırmadığı takdirde icra işlemi başlatacağım. Bundan sonraki tatilimi Cem Küçük’ten kazandığım paralarla yapacağım” diye tweet atmıştı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.