Siyasiler düğünde bir araya geldi

YAŞAM 28.08.2019 - 14:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Siyasiler düğünde bir araya geldi

Demokrat Parti İl Başkanı Hasan Ali Kartal’ın kızı Av. Nazmiye Buse’nin düğünü, siyasetin de önemli isimlerini bir araya getirdi

haberimizvar.net Geçtiğimiz günlerde Antalya Sine Eğlence ve Kültür Merkezi’nde yapılan görkemli bir düğünle Av. Nazmiye Buse Kartal ile Uğur Karace dünya evine girdi. Nikahı Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal’ın kıydığı düğünde çiftlerin nikah şahitliğini Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile eski Bakan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Erkan Mumcu ile Antalya 1.Asliye Hukuk Hakimi Filiz Ünal yaptı. ÇİFTE MUTLULUKLAR DİLEDİ Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, genç çifte mutluluklar diledi. Uysal yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Bu güzel mutluluğa bizler de şahitlik ettik. Temennimiz, duamız bu mutluluğun sonsuza değin sürmesidir. İnşallah burada attığımız imzalar mutluluklarının sadece başlangıcı değil aynı zamanda teminatı da olur. Sorumluluklarımızı böldüğümüz, artırdığımız önemli bir akit evlilik, ananemiz. İnşallah bizlerin de şahitlik ettiği bu akdin bir ömür boyu sürmesini temenni ediyorum” dedi.  Daha sonra Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Saygıdeğer büyüğüm, saygıdeğer genel başkanımız, değerli bakanımız Erkan Mumcu beyin sesini milletimiz özlemiştir” diyerek aile cüzdanını takdim etmesi ve konuşmasını yapması için eski Bakan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Erkan Mumcu’ya mikrofonu uzattı. ‘BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR’ Mumcu ise yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Hasan Ali Başkan benim çok sevdiğim bir dostumdur, gönlü güzel bir adamdır. Gönlü güzel insanların duası da kabul olur. Anne babalarının da hayır dualarını almış olduklarına inandığım için bu evliliğin saadet dolu bir evlilik olacağına gönülden inanıyorum. İzin verirseniz bir cümle ile Sayın Genel Başkan Gültekin Uysal’a olan samimi hayranlığımı ifade etmek isterim. Gültekin Bey siyasetin çok ama çok zor olduğu koşullarda çizgisinden, onurundan milimetre taviz vermeden büyük bir savaş veriyor, büyük bir mücadele yürütüyor. Onu kim görüyor kim görmüyor bilmiyorum ama; Allah biliyor, ben de görüyorum. Hepinizin huzurunda kendisine çok teşekkür ediyorum.” Antalya 1.Asliye Hukuk Hakimi Filiz Ünal da bir konuşmada, “Genç çifte şahitlik yapmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim” diyerek iyi dileklerde bulundu. Şahitlik yapan genel başkanların yanı sıra düğünde İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Demokrat Parti Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, Demokrat Parti eski GİK Üyesi Hasan Karacak, ilçe başkanları ile iki partide de görevler almış pek çok partili, şehrin ileri gelen sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve belediye başkanları da hazır bulundu.
Demokrat Parti İl Başkanı Hasan Ali Kartal’ın kızı Av. Nazmiye Buse’nin düğünü, siyasetin de önemli isimlerini bir araya getirdi

haberimizvar.net Geçtiğimiz günlerde Antalya Sine Eğlence ve Kültür Merkezi’nde yapılan görkemli bir düğünle Av. Nazmiye Buse Kartal ile Uğur Karace dünya evine girdi. Nikahı Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal’ın kıydığı düğünde çiftlerin nikah şahitliğini Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile eski Bakan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Erkan Mumcu ile Antalya 1.Asliye Hukuk Hakimi Filiz Ünal yaptı.

ÇİFTE MUTLULUKLAR DİLEDİ

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, genç çifte mutluluklar diledi. Uysal yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Bu güzel mutluluğa bizler de şahitlik ettik. Temennimiz, duamız bu mutluluğun sonsuza değin sürmesidir. İnşallah burada attığımız imzalar mutluluklarının sadece başlangıcı değil aynı zamanda teminatı da olur. Sorumluluklarımızı böldüğümüz, artırdığımız önemli bir akit evlilik, ananemiz. İnşallah bizlerin de şahitlik ettiği bu akdin bir ömür boyu sürmesini temenni ediyorum” dedi.  Daha sonra Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Saygıdeğer büyüğüm, saygıdeğer genel başkanımız, değerli bakanımız Erkan Mumcu beyin sesini milletimiz özlemiştir” diyerek aile cüzdanını takdim etmesi ve konuşmasını yapması için eski Bakan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Erkan Mumcu’ya mikrofonu uzattı.

‘BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR’

Mumcu ise yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Hasan Ali Başkan benim çok sevdiğim bir dostumdur, gönlü güzel bir adamdır. Gönlü güzel insanların duası da kabul olur. Anne babalarının da hayır dualarını almış olduklarına inandığım için bu evliliğin saadet dolu bir evlilik olacağına gönülden inanıyorum. İzin verirseniz bir cümle ile Sayın Genel Başkan Gültekin Uysal’a olan samimi hayranlığımı ifade etmek isterim. Gültekin Bey siyasetin çok ama çok zor olduğu koşullarda çizgisinden, onurundan milimetre taviz vermeden büyük bir savaş veriyor, büyük bir mücadele yürütüyor. Onu kim görüyor kim görmüyor bilmiyorum ama; Allah biliyor, ben de görüyorum. Hepinizin huzurunda kendisine çok teşekkür ediyorum.” Antalya 1.Asliye Hukuk Hakimi Filiz Ünal da bir konuşmada, “Genç çifte şahitlik yapmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim” diyerek iyi dileklerde bulundu. Şahitlik yapan genel başkanların yanı sıra düğünde İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Demokrat Parti Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, Demokrat Parti eski GİK Üyesi Hasan Karacak, ilçe başkanları ile iki partide de görevler almış pek çok partili, şehrin ileri gelen sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve belediye başkanları da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.