Bu fotoğrafa tepki yağdı

SİYASET 31.08.2019 - 15:08, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bu fotoğrafa tepki yağdı

Beştepe’deki 30 Ağustos resepsiyonuna katılan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’la tokalaşıp samimi bir şekilde sohbet etmesi gündem oluşturdu. Parti sözcüsü Ağıralioğlu, “30 yıllık hukukları var. Milli bayramda kavga olmaz” dedi

haberimizvar.net Beştepe’de yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu’nda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la samimi bir şekilde tokalaştı, sohbet etti. Haber sitelerine ve gazetelere düşen tokalaşma fotoğraflarına ise İYİ Partililer başta olmak üzere kamuoyunda çok konuşuldu. Tokalaşma ve sohbet fotoğrafına İYİ Parti çevrelerinden ve siyasetçilerden tepki yağdı. Fotoğraf sosyal medyada gündem oluşturdu. ‘30 YILLIK HUKUKLARI VAR’ Saraydaki resepsiyonda Meral Akşenir’in yanında olan İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, sohbetin içeriğini paylaştı. Ağıralioğlu, “Cumhurbaşkanlığı nezaretinde yapıldığı için herkese ‘merhaba’ dediler. Hoş geldiniz, iyi bayramlar dediler. Hasbihal ettiler, çalışmaların nasıl gittiği vs. konuşuldu. Emine Hanım ile hasbihal ettiler. Özel bir şey konuşulmadı” dedi. Ağıralioğlu, “Erdoğan ve Akşener’in samimi bir fotoğraf verdikleri” yorumları için de, “Eskiden tanışıyorlar, 30 yıllık hukukları var. Milli bayramda siyasi kavga olacak hali yok” ifadelerini kullandı.
Beştepe’deki 30 Ağustos resepsiyonuna katılan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’la tokalaşıp samimi bir şekilde sohbet etmesi gündem oluşturdu. Parti sözcüsü Ağıralioğlu, “30 yıllık hukukları var. Milli bayramda kavga olmaz” dedi

haberimizvar.net Beştepe’de yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu’nda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la samimi bir şekilde tokalaştı, sohbet etti. Haber sitelerine ve gazetelere düşen tokalaşma fotoğraflarına ise İYİ Partililer başta olmak üzere kamuoyunda çok konuşuldu. Tokalaşma ve sohbet fotoğrafına İYİ Parti çevrelerinden ve siyasetçilerden tepki yağdı. Fotoğraf sosyal medyada gündem oluşturdu.

30 YILLIK HUKUKLARI VAR’

Saraydaki resepsiyonda Meral Akşenir’in yanında olan İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, sohbetin içeriğini paylaştı. Ağıralioğlu, “Cumhurbaşkanlığı nezaretinde yapıldığı için herkese ‘merhaba’ dediler. Hoş geldiniz, iyi bayramlar dediler. Hasbihal ettiler, çalışmaların nasıl gittiği vs. konuşuldu. Emine Hanım ile hasbihal ettiler. Özel bir şey konuşulmadı” dedi. Ağıralioğlu, “Erdoğan ve Akşener’in samimi bir fotoğraf verdikleri” yorumları için de, “Eskiden tanışıyorlar, 30 yıllık hukukları var. Milli bayramda siyasi kavga olacak hali yok” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.