30 Ağustos resepsiyonu yapıldı

GÜNDEM 31.08.2019 - 16:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

30 Ağustos resepsiyonu yapıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97'nci yıldönümü nedeniyle Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Orduevi'nde resepsiyon verdi

haberimizvar.net Resepsiyona AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, İYİ Parti Milletvekili Feridun Bahşi, Garnizon Komutanı Piy. Alb. Tuncay Polat, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ile şehit aileleri ve gaziler katıldı. Vali Münir Karaloğlu eşi Sevim Karaloğlu ile resepsiyona katılanların tek tek Zafer Bayramı'nı kutladı. ‘BÜYÜK GÜNÜ KUTLUYORUM’ 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Türk tarihi için önemli olduğunu belirten Vali Karaloğlu, Kurtuluş Savaşı'nın kilometre taşlarından ve Cumhuriyete giden yolda en önemli kilometre taşı olduğunu söyledi. Karaloğlu, “Adeta Cumhuriyetin müjdecisi bir zafer 30 Ağustos. Milletimiz, Türk tarihi için önemli bir gün. Hem Antalya'da yaşayan vatandaşlarımızın hem milletimizin bu büyük gününü kutluyorum. Ağustos ayı bizim için zaferler ayıdır. Hem bu toprakların kapısını açan Malazgirt Zaferi 26 Ağustos'ta hem de bu toprakları ebedi yurt olarak ilan ettiğimiz 30 Ağustos Zaferi'nin kazanıldığı aydır. Tekrar kutlu olsun" dedi.
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97'nci yıldönümü nedeniyle Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Orduevi'nde resepsiyon verdi

haberimizvar.net Resepsiyona AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, İYİ Parti Milletvekili Feridun Bahşi, Garnizon Komutanı Piy. Alb. Tuncay Polat, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ile şehit aileleri ve gaziler katıldı. Vali Münir Karaloğlu eşi Sevim Karaloğlu ile resepsiyona katılanların tek tek Zafer Bayramı'nı kutladı.

‘BÜYÜK GÜNÜ KUTLUYORUM’

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Türk tarihi için önemli olduğunu belirten Vali Karaloğlu, Kurtuluş Savaşı'nın kilometre taşlarından ve Cumhuriyete giden yolda en önemli kilometre taşı olduğunu söyledi. Karaloğlu, “Adeta Cumhuriyetin müjdecisi bir zafer 30 Ağustos. Milletimiz, Türk tarihi için önemli bir gün. Hem Antalya'da yaşayan vatandaşlarımızın hem milletimizin bu büyük gününü kutluyorum. Ağustos ayı bizim için zaferler ayıdır. Hem bu toprakların kapısını açan Malazgirt Zaferi 26 Ağustos'ta hem de bu toprakları ebedi yurt olarak ilan ettiğimiz 30 Ağustos Zaferi'nin kazanıldığı aydır. Tekrar kutlu olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.