Bir garip maç

31.08.2019 - 21:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bir garip maç

Gelen giden gelen maç en başa döndü ve başladığı gibi berabere bitti. Konyaspor gibi oyunu kilitleyerek top oynatmayan hatta kendisi de oynamayan bir deplasmandan 1 puan kötü mü? Tabii ki de hayır. E peki o zaman neye üzgünüz? Niye içimiz buruk bu 1 puana? Size söyleyeyim. Maçta 2-1 mağlup durumdayken 76’ıncı dakikada Celutska’nın oyundan çıkıp, ‘süper kurtarıcı’ olarak Tarık Çamdal’ın oyuna alınması. Kimse şimdi bana, ‘Tarık’ın bindirmeleri, ceza sahasına indirmeleri’ falan bahsetmesin Allah aşkına. O andan sadece 2 dakika sonra Bülent Hoca galiba ‘Anaaaa! Tarık’ın ne işi var oyunda? Kim aldı bunu’ demiş olacak ki Mukairu ile defansı nal toplayan Konyaspor’un üstüne gitmeye başladı. Ve beraberlik golümüz de çok geçmeden 84. dakikada geldi. Şimdi anladınız mı neden buruğuz? Bu maçta hepimiz 3 puan alacağımıza 76 dakika boyunca inanmışken, rastlantı bir golle mağlup duruma düştük. O gole rağmen, bu maçı kazanmak için hala inancımız devam ederken işte o oyuncu değişikliği bizi mahvetti. Ana konumuz bu olsun bugün. Umarım bu bir hatadır. Ya da inşallah biz hiçbir şey bilmiyoruzdur da, Bülent Korkmaz’ın kafasında 1 yıldır oynamayan bir oyuncuyu hem de sağ bek olan bir oyuncuyu, maçı kurtarmak için oyuna almakla ilgili iyi mantıklı bir düşünce vardır. Bu çocuk okur Blanco geldi, maça çıktı, parçaladı, koştu, yıprattı, kafa topuna çıktı, top oynamaya üşenmedi. Ve en önemlisi hareketleriyle ‘Bu sene ben 10,15 gol atarım. Rahat olun’ dedi bize. Aatıf bomboş oyununun altını birazcık doldurduğu zaman, Sangare ile Serdar, Blanco’nun elinden tuttuğu zaman çok daha iyi işler gelecektir. Bülent Korkmaz’ın ‘genç oyuncu oynatacağım ben’ inadı haftadan haftaya meyvelerini vermeye başladı. Doğukan, Ümit Milli Takıma seçilerek bunu taçlandırdı. Umarım bu çizgisini hiç bozmaz. Biraz da uzaktan ‘dan dun vurmasa’ çok daha iyi olacak. Şimdi 2 haftalık hazırlanma sürecimiz var. Milli arayı en iyi şekilde değerlendirip Blanco’yu hazırlamak ve de hazırlanmak lazım. Dönüşte yaralı Kayserispor ile oynayacağız. Ve 2 deplasmandan 4 puan toplayan takım artık evinde de galibiyete merhaba demeli.

Gelen giden gelen maç en başa döndü ve başladığı gibi berabere bitti.

Konyaspor gibi oyunu kilitleyerek top oynatmayan hatta kendisi de oynamayan bir deplasmandan 1 puan kötü mü?

Tabii ki de hayır.

E peki o zaman neye üzgünüz?

Niye içimiz buruk bu 1 puana?

Size söyleyeyim. Maçta 2-1 mağlup durumdayken 76’ıncı dakikada Celutska’nın oyundan çıkıp, ‘süper kurtarıcı’ olarak Tarık Çamdal’ın oyuna alınması.

Kimse şimdi bana, ‘Tarık’ın bindirmeleri, ceza sahasına indirmeleri’ falan bahsetmesin Allah aşkına.

O andan sadece 2 dakika sonra Bülent Hoca galiba ‘Anaaaa! Tarık’ın ne işi var oyunda? Kim aldı bunu’ demiş olacak ki Mukairu ile defansı nal toplayan Konyaspor’un üstüne gitmeye başladı.

Ve beraberlik golümüz de çok geçmeden 84. dakikada geldi.

Şimdi anladınız mı neden buruğuz?

Bu maçta hepimiz 3 puan alacağımıza 76 dakika boyunca inanmışken, rastlantı bir golle mağlup duruma düştük. O gole rağmen, bu maçı kazanmak için hala inancımız devam ederken işte o oyuncu değişikliği bizi mahvetti.

Ana konumuz bu olsun bugün. Umarım bu bir hatadır.

Ya da inşallah biz hiçbir şey bilmiyoruzdur da, Bülent Korkmaz’ın kafasında 1 yıldır oynamayan bir oyuncuyu hem de sağ bek olan bir oyuncuyu, maçı kurtarmak için oyuna almakla ilgili iyi mantıklı bir düşünce vardır.

Bu çocuk okur

Blanco geldi, maça çıktı, parçaladı, koştu, yıprattı, kafa topuna çıktı, top oynamaya üşenmedi. Ve en önemlisi hareketleriyle ‘Bu sene ben 10,15 gol atarım. Rahat olun’ dedi bize.

Aatıf bomboş oyununun altını birazcık doldurduğu zaman,
Sangare ile Serdar, Blanco’nun elinden tuttuğu zaman çok daha iyi işler gelecektir.

Bülent Korkmaz’ın ‘genç oyuncu oynatacağım ben’ inadı haftadan haftaya meyvelerini vermeye başladı. Doğukan, Ümit Milli Takıma seçilerek bunu taçlandırdı. Umarım bu çizgisini hiç bozmaz. Biraz da uzaktan ‘dan dun vurmasa’ çok daha iyi olacak. Şimdi 2 haftalık hazırlanma sürecimiz var. Milli arayı en iyi şekilde değerlendirip Blanco’yu hazırlamak ve de hazırlanmak lazım. Dönüşte yaralı Kayserispor ile oynayacağız. Ve 2 deplasmandan 4 puan toplayan takım artık evinde de galibiyete merhaba demeli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.