Kumbul: Barışı savunmaya devam edeceğiz

GÜNDEM 01.09.2019 - 12:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kumbul: Barışı savunmaya devam edeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ahmet Kumbul, 1 Eylül Dünya Barış Günü için bir açıklama yaptı. Kumbul, “Bugün, dünyanın barışa en fazla ihtiyaç duyduğu gündür” dedi

haberimizvar.net 1939 yılında Nazi Almanyası’nın Polonya'yı işgal ederek 2.Dünya Savaşı’nı başlattığı ve yıllardır Dünya Barış Günü olarak kutlanan 1 Eylül için CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kmbul bir açıklama yaptı, Kumbul, “Tüm dünyanın barışı selamladığı bugün, aslında dünyanın barışa en fazla ihtiyaç duyduğu gündür” dedi. Özelikle Ortadoğu’da bir an önce barışın sağlanması arzuladıklarını belirten Kumbul, “Özellikle, ateşten bir çemberin içinde yer alan Ortadoğu’da acil ve kalıcı bir barışın tesis edilmesi, çocukların, kadınların, gençlerin huzur içinde yaşadığı, mutlu yarınlara uyanabildiği günler en büyük arzumuzdur. Bütün mücadelemiz, barışın ve huzurun, demokrasi ile çoğulculuk ilkesinin güçlendirilip geliştirilmesi ile, farklılıklara saygı ile sağlanması içindir. Bu mücadelemizin aydınlama ışığı ve yol göstericisi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ortaya koyduğu “Yurtta barış, dünyada barış” ilkesidir” diye konuştu. KALICI BARIŞ UMUDUYLA Kumbul açıklamasına şu şekilde devam etti: “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Atamızdan bizlere miras, hem ulusal hem de evrensel bir temele dayanan bu ilke ışığında, bölgemizde ve dünya genelinde barışı savunmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; bölgemizde ve dünyamızda yaşanan savaşların son bulduğu, onurlu bir barışın kalıcı bir şekilde inşa edildiği bir dünya umuduyla, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü kutlarım."
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ahmet Kumbul, 1 Eylül Dünya Barış Günü için bir açıklama yaptı. Kumbul, “Bugün, dünyanın barışa en fazla ihtiyaç duyduğu gündür” dedi

haberimizvar.net 1939 yılında Nazi Almanyası’nın Polonya'yı işgal ederek 2.Dünya Savaşı’nı başlattığı ve yıllardır Dünya Barış Günü olarak kutlanan 1 Eylül için CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kmbul bir açıklama yaptı, Kumbul, “Tüm dünyanın barışı selamladığı bugün, aslında dünyanın barışa en fazla ihtiyaç duyduğu gündür” dedi.

Özelikle Ortadoğu’da bir an önce barışın sağlanması arzuladıklarını belirten Kumbul, “Özellikle, ateşten bir çemberin içinde yer alan Ortadoğu’da acil ve kalıcı bir barışın tesis edilmesi, çocukların, kadınların, gençlerin huzur içinde yaşadığı, mutlu yarınlara uyanabildiği günler en büyük arzumuzdur. Bütün mücadelemiz, barışın ve huzurun, demokrasi ile çoğulculuk ilkesinin güçlendirilip geliştirilmesi ile, farklılıklara saygı ile sağlanması içindir. Bu mücadelemizin aydınlama ışığı ve yol göstericisi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ortaya koyduğu “Yurtta barış, dünyada barış” ilkesidir” diye konuştu.

KALICI BARIŞ UMUDUYLA

Kumbul açıklamasına şu şekilde devam etti: “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Atamızdan bizlere miras, hem ulusal hem de evrensel bir temele dayanan bu ilke ışığında, bölgemizde ve dünya genelinde barışı savunmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; bölgemizde ve dünyamızda yaşanan savaşların son bulduğu, onurlu bir barışın kalıcı bir şekilde inşa edildiği bir dünya umuduyla, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü kutlarım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.