Antalyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul

SPOR 02.09.2019 - 18:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Antalyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul

Antalyaspor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı

haberimizvar.net Antalyaspor Kulübü Derneği 14 Eylül Cumartesi günü Olağanüstü Genel Kurul’a gidiyor. Fikret Öztürk başkanlığındaki Olağanüstü Genel Kurul, saat 12.30’da Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleşecek.   Genel kurulda, çoğunluk sağlanmaması halinde 21 Eylül’de aynı adreste ve aynı saatte 7 gündem maddesiyle yeniden toplanılacak. Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetimi’nin Keçiören Belediyesi Bağlumspor Kulübü’nün Voleybol Kadınlar 1. Ligi’ndeki takımının yarışma haklarının Antalyaspor Kulübü Derneği tarafından devralınması ve dernek üyeliğine giriş aidatı ve dernek yıllık üyelik aidatı tutarlarının artırılması için olağanüstü genel kurul kararı aldığı öğrenildi.
Antalyaspor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı

haberimizvar.net Antalyaspor Kulübü Derneği 14 Eylül Cumartesi günü Olağanüstü Genel Kurul’a gidiyor. Fikret Öztürk başkanlığındaki Olağanüstü Genel Kurul, saat 12.30’da Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleşecek.  

Genel kurulda, çoğunluk sağlanmaması halinde 21 Eylül’de aynı adreste ve aynı saatte 7 gündem maddesiyle yeniden toplanılacak. Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetimi’nin Keçiören Belediyesi Bağlumspor Kulübü’nün Voleybol Kadınlar 1. Ligi’ndeki takımının yarışma haklarının Antalyaspor Kulübü Derneği tarafından devralınması ve dernek üyeliğine giriş aidatı ve dernek yıllık üyelik aidatı tutarlarının artırılması için olağanüstü genel kurul kararı aldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.