Vatandaşın arasına karışıp bilgi alan BAŞKAN kim?

SİYASET 03.09.2019 - 18:13, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Vatandaşın arasına karışıp bilgi alan BAŞKAN kim?

Antalya’da bir belediye başkanı var, mesai bittikten sonra takım elbiselerini çıkarıp, çocuğunun elinden tutarak vatandaşın arasına karışıyor ve sorunları dinliyor. Kim mi? İşte detaylar…

haberimizvar.net Konyaaltı Belediye Başkanı Avukat Semih Esen, kimseyle paylaşmadan farklı bir başkanlık örneği sergiliyor. Başkan Esen, belediyedeki mesaisini bitirdikten sonra takım elbiselerini çıkarıp, ilk göz ağrısı kızını yanına alarak sıradan bir vatandaş gibi Konyaaltı caddelerini, sokaklarını, parkları, pazar yerlerini dolaşıyor. Sokakta vatandaşlarla sohbet eden Başkan Esen, kimi zaman baba olarak, kimi zaman Konyaaltı ilçe sakini olarak dertleşip, vatandaşın sıkıntılarını öğrenmeye çalışıyor. SABAH HEMEN TALİMAT Vatandaştan öğrendiği eksikleri, şikâyetleri sabah makamına oturur oturmaz belediye müdürlerine talimat vererek, gereğinin yapılmasını isteyen Başkan Esen, sorunları nasıl öğrendiğini de yakın ekibiyle bile paylaşmıyormuş. Peki, siz nereden biliyorsunuz diyeceksiniz? VATANDAŞ ANLATIYOR Başkan Esen ile vatandaş gibi konuşan Konyaaltı sakinleri anlatıyor. Başkan Esen ile adeta dertleşen vatandaşlar, kısa sürede anlattıklarının çözülmesi üzerine meraklandıklarını, konuştukları kişinin daha sonra Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen olduklarını öğrendiklerini bize anlattı.                   
Antalya’da bir belediye başkanı var, mesai bittikten sonra takım elbiselerini çıkarıp, çocuğunun elinden tutarak vatandaşın arasına karışıyor ve sorunları dinliyor. Kim mi? İşte detaylar…

haberimizvar.net Konyaaltı Belediye Başkanı Avukat Semih Esen, kimseyle paylaşmadan farklı bir başkanlık örneği sergiliyor. Başkan Esen, belediyedeki mesaisini bitirdikten sonra takım elbiselerini çıkarıp, ilk göz ağrısı kızını yanına alarak sıradan bir vatandaş gibi Konyaaltı caddelerini, sokaklarını, parkları, pazar yerlerini dolaşıyor. Sokakta vatandaşlarla sohbet eden Başkan Esen, kimi zaman baba olarak, kimi zaman Konyaaltı ilçe sakini olarak dertleşip, vatandaşın sıkıntılarını öğrenmeye çalışıyor.

SABAH HEMEN TALİMAT

Vatandaştan öğrendiği eksikleri, şikâyetleri sabah makamına oturur oturmaz belediye müdürlerine talimat vererek, gereğinin yapılmasını isteyen Başkan Esen, sorunları nasıl öğrendiğini de yakın ekibiyle bile paylaşmıyormuş. Peki, siz nereden biliyorsunuz diyeceksiniz?

VATANDAŞ ANLATIYOR

Başkan Esen ile vatandaş gibi konuşan Konyaaltı sakinleri anlatıyor. Başkan Esen ile adeta dertleşen vatandaşlar, kısa sürede anlattıklarının çözülmesi üzerine meraklandıklarını, konuştukları kişinin daha sonra Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen olduklarını öğrendiklerini bize anlattı.             

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.