Mesleğine geri döndü

YAŞAM 04.09.2019 - 17:12, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Mesleğine geri döndü

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan'ın, eğitimini aldığı mesleği olan avukatlığa geri döndü.

haberimizvar.net 53 yaşındaki başarılı televizyoncu Armağan Çağlayan, eğitimini aldığı mesleğine geri döndü. 2003 yılında ise Popstar yarışmasının jüri üyesi olarak kamera arkasından ekran önüne geçmiş ve yaptığı yorumlar ve sivri dilli çıkışlarıyla Türkiye’nin dikkatini çekerek kısa sürede şöhreti yakalayan Çağlayan, hemen ardından dizilerde rol aldı, reklam filmlerinde oynadı, köşe yazarlığı yaptı ve ekranlarda talk show sundu. KOCAELİ BAROSU’NA KAYITLI Çağlayan, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra yine aynı üniversitede Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde yüksek lisans ve İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Anabilim Dalı’nda ise doktora yaptı ve avukatlık stajını ise Kocaeli’de yaparak Kocaeli Barosuna kayıtlı bir avukat olarak mesleğe başladı. Armağan Çağlayan’ın, şimdilerde ise radikal bir karar alarak eğitimini aldığı avukatlık mesleğine geri döndüğünü ve İstanbul’u terk ettiği öğrenildi.
Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan'ın, eğitimini aldığı mesleği olan avukatlığa geri döndü.

haberimizvar.net 53 yaşındaki başarılı televizyoncu Armağan Çağlayan, eğitimini aldığı mesleğine geri döndü. 2003 yılında ise Popstar yarışmasının jüri üyesi olarak kamera arkasından ekran önüne geçmiş ve yaptığı yorumlar ve sivri dilli çıkışlarıyla Türkiye’nin dikkatini çekerek kısa sürede şöhreti yakalayan Çağlayan, hemen ardından dizilerde rol aldı, reklam filmlerinde oynadı, köşe yazarlığı yaptı ve ekranlarda talk show sundu.

KOCAELİ BAROSU’NA KAYITLI

Çağlayan, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra yine aynı üniversitede Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde yüksek lisans ve İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Anabilim Dalı’nda ise doktora yaptı ve avukatlık stajını ise Kocaeli’de yaparak Kocaeli Barosuna kayıtlı bir avukat olarak mesleğe başladı. Armağan Çağlayan’ın, şimdilerde ise radikal bir karar alarak eğitimini aldığı avukatlık mesleğine geri döndüğünü ve İstanbul’u terk ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.