Başkan Sözen'in yabancı ziyaretçileri

GÜNDEM 05.09.2019 - 12:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Başkan Sözen'in yabancı ziyaretçileri

Avrupa Birliği destekli Uluslararası Teknoloji Eğlence Dizayn (TED) programı kapsamında Manavgat'ta bulunan yabancı eğitimciler Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i ziyaret etti

haberimizvar.net Namık Karamancı Fen Lisesi'nin 2017 yılında başlattığı Uluslararası TED programı kapsamında Letonya, Almanya, Çekya, Portekiz, İtalya ve Türkiye'nin Samsun ilinde görev yapan projenin eğitim kadrosu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i Side Ek Hizmet Binası'nda ziyaret etti. Avrupa Birliği'nin Erasmus programı kapsamında finansörlüğünü yaptığı projede, lise gruplarına 3 ile 20 dakika arasında konuşma ve diksiyon dersleri veriliyor. Ayrıca topluluğa hitap etme, öğrencilerin derslerinde hitap şeklinin nasıl olması gerektiğine yönelik çalışmalar da program kapsamında işleniyor. GENÇLİK TÜRKİYE’NİN TEMİNATI Uluslararası projenin eğitimcilerini ağırlayan Başkan Şükrü Sözen, geleceğe iyi hazırlanan gençliğin Türkiye'nin teminatı olduğunu söyledi. Başkan Sözen, "Ziyaretimize gelerek bizleri onurlandıran uzman eğitimcilerimize çok teşekkür ediyorum. Proje kapsamında öğrenim gören çocuklarımıza başarılar diliyorum. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi 'Hayatta en hakiki mürşit ilimdir'. Bizler de bu ilkeler çerçevesinde, Manavgat Belediyesi olarak, eğitime ve gençliğe önem ve hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi. Eğitimciler, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından Başkan Sözen'e ülkelerinden getirdikleri hediyeleri de takdim etti.
Avrupa Birliği destekli Uluslararası Teknoloji Eğlence Dizayn (TED) programı kapsamında Manavgat'ta bulunan yabancı eğitimciler Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i ziyaret etti

haberimizvar.net Namık Karamancı Fen Lisesi'nin 2017 yılında başlattığı Uluslararası TED programı kapsamında Letonya, Almanya, Çekya, Portekiz, İtalya ve Türkiye'nin Samsun ilinde görev yapan projenin eğitim kadrosu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i Side Ek Hizmet Binası'nda ziyaret etti. Avrupa Birliği'nin Erasmus programı kapsamında finansörlüğünü yaptığı projede, lise gruplarına 3 ile 20 dakika arasında konuşma ve diksiyon dersleri veriliyor. Ayrıca topluluğa hitap etme, öğrencilerin derslerinde hitap şeklinin nasıl olması gerektiğine yönelik çalışmalar da program kapsamında işleniyor.

GENÇLİK TÜRKİYE’NİN TEMİNATI

Uluslararası projenin eğitimcilerini ağırlayan Başkan Şükrü Sözen, geleceğe iyi hazırlanan gençliğin Türkiye'nin teminatı olduğunu söyledi. Başkan Sözen, "Ziyaretimize gelerek bizleri onurlandıran uzman eğitimcilerimize çok teşekkür ediyorum. Proje kapsamında öğrenim gören çocuklarımıza başarılar diliyorum. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi 'Hayatta en hakiki mürşit ilimdir'. Bizler de bu ilkeler çerçevesinde, Manavgat Belediyesi olarak, eğitime ve gençliğe önem ve hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi. Eğitimciler, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından Başkan Sözen'e ülkelerinden getirdikleri hediyeleri de takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.