Çadırı parçalananlara ilginç yanıt

GÜNDEM 05.09.2019 - 18:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Çadırı parçalananlara ilginç yanıt

Kaş’ta zabıta ve polis tarafından çadırları parçalanan tatilcilere yanıt veren İlçe Emniyet Müdürlüğü, “Biz zarar vermedik. Polis ve zabıta işini yaptıktan sonra şüpheli şahıslar ve teröristler zarar vermiştir. Bu nedenle kırsalda terörist arıyoruz” dedi

haberimizvar.net Kurban Bayramı tatilini geçirdikleri Kaş’ta çadırları belediye zabıtası tarafından bıçakla parçalanan kampçıların CİMER’e yaptığı başvuruya Kaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden ilginç bir yanıt geldi. Çadırlara polis tarafından zarar verilmediğini söyleyen ilçe emniyet müdürlüğü topu ‘şüpheli şahıslara’ ve ‘teröristlere’ attı. Çadırları parçalanan kampçıların şikayetini Kaş İlçe Emniyeti’ne ileten Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) personeli, emniyetten gelen yanıtı da mağdur çadırcılara gönderdi. ‘ÇADIRLARA BİZ ZARAR VERMEDİK’ Kaş’taki antik tiyatro çevresinde ‘40 Merdiven’ diye bilinen bölgede kamp kurmak yasak olduğu halde çadır kurulduğu yönünde kendilerine bir ihbar geldiğini belirten Kaş İlçe Emniyeti yetkililer, konuyu zabıta müdürlüğüne ilettiklerini ve çadırları belediye görevlileriyle birlikte kontrol ettiklerini kaydetti. Yapılan açıklamada, “Konuyla ilgili olarak Kaş Belediyesi zabıta görevlileri tarafından Kabahatler Kanunu kapsamında idari işlem yapılarak, çadırlar bulundukları yerden, insanların yaya geçişini engelleyen Antiphellos Antik Tiyatrosu civarından kaldırılmış, bu görevler yerine getirilirken herhangi bir çadıra ve içerisindeki malzemelere görevlilerimiz tarafından zarar verilmemiştir” denildi. ‘KIRSALDA TERÖRİST ARIYORUZ’ Çadırların bıçaklarla parçalandığı, uçurumdan aşağı atıldığı yönündeki şikayetler konusunda ise topu şüpheli şahıs ve teröristlere atan ilçe emniyeti, “Müdürlüğümüz görevlilerince yapılan kontrollerden sonra şüpheli şahıs ya da şahıslar tarafından müştekilerin çadırlarına zarar verildiğinden dolayı gerekli adli tahkikata polis merkezi amirliğimizce başlanılmıştır. Olayı gerçekleştiren şüpheli şahısların tespitine, terör örgütlerinin ilçe merkezinde ve kırsal alanda düzenleyebilecekleri eylem ve faaliyetlerin engellenmesine yönelik çalışmalarımız devam etmektedir” ifadelerini kullandı.
Kaş’ta zabıta ve polis tarafından çadırları parçalanan tatilcilere yanıt veren İlçe Emniyet Müdürlüğü, “Biz zarar vermedik. Polis ve zabıta işini yaptıktan sonra şüpheli şahıslar ve teröristler zarar vermiştir. Bu nedenle kırsalda terörist arıyoruz” dedi

haberimizvar.net Kurban Bayramı tatilini geçirdikleri Kaş’ta çadırları belediye zabıtası tarafından bıçakla parçalanan kampçıların CİMER’e yaptığı başvuruya Kaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden ilginç bir yanıt geldi. Çadırlara polis tarafından zarar verilmediğini söyleyen ilçe emniyet müdürlüğü topu ‘şüpheli şahıslara’ ve ‘teröristlere’ attı. Çadırları parçalanan kampçıların şikayetini Kaş İlçe Emniyeti’ne ileten Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) personeli, emniyetten gelen yanıtı da mağdur çadırcılara gönderdi.

‘ÇADIRLARA BİZ ZARAR VERMEDİK’

Kaş’taki antik tiyatro çevresinde ‘40 Merdiven’ diye bilinen bölgede kamp kurmak yasak olduğu halde çadır kurulduğu yönünde kendilerine bir ihbar geldiğini belirten Kaş İlçe Emniyeti yetkililer, konuyu zabıta müdürlüğüne ilettiklerini ve çadırları belediye görevlileriyle birlikte kontrol ettiklerini kaydetti. Yapılan açıklamada, “Konuyla ilgili olarak Kaş Belediyesi zabıta görevlileri tarafından Kabahatler Kanunu kapsamında idari işlem yapılarak, çadırlar bulundukları yerden, insanların yaya geçişini engelleyen Antiphellos Antik Tiyatrosu civarından kaldırılmış, bu görevler yerine getirilirken herhangi bir çadıra ve içerisindeki malzemelere görevlilerimiz tarafından zarar verilmemiştir” denildi.

‘KIRSALDA TERÖRİST ARIYORUZ’

Çadırların bıçaklarla parçalandığı, uçurumdan aşağı atıldığı yönündeki şikayetler konusunda ise topu şüpheli şahıs ve teröristlere atan ilçe emniyeti, “Müdürlüğümüz görevlilerince yapılan kontrollerden sonra şüpheli şahıs ya da şahıslar tarafından müştekilerin çadırlarına zarar verildiğinden dolayı gerekli adli tahkikata polis merkezi amirliğimizce başlanılmıştır. Olayı gerçekleştiren şüpheli şahısların tespitine, terör örgütlerinin ilçe merkezinde ve kırsal alanda düzenleyebilecekleri eylem ve faaliyetlerin engellenmesine yönelik çalışmalarımız devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.