Başkanın evine saldırıda iddialar kafa karıştırıyor

GÜNDEM 06.09.2019 - 13:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Başkanın evine saldırıda iddialar kafa karıştırıyor

AK Partili Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın evinin kurşunlanmasının ayrıntıları belli oluyor

haberimizvar.net AK Partili Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın evinin kurşunlanmasının öğrenilmesinin ardından, yaşanan olayla ilgili bilgiler gelmeye başladı. Dün gece saat 01.30 civarlarında yaşanan olayda, Şahin model, plakasız bir aracın Aputkan’ın evinin önüne gelerek 3 el ateş ettiği öğrenildi. Jandarmanın halen olay yerinde olduğu ve olayı geniş çaplı bir şekilde araştırdığı da öğrenilen bilgiler arasında. SEBEP İŞTEN ÇIKARMALAR MI? Kurşunlanma olayının nedeni ile ilgili de bir iddia öne sürüldü. Aputkan’ın göreve geldikten sonra belediye personelinde değişikliğe gittiği ve belediyede yapılan işten çıkarmalar yüzünden bu olayın yaşandığı iddia edildi. Kurşunlanma olayından önce, işten çıkarmalar yüzünden belediyede kavgaya varan tartışmaların olduğu da iddialar arasında.  
AK Partili Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın evinin kurşunlanmasının ayrıntıları belli oluyor

haberimizvar.net AK Partili Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın evinin kurşunlanmasının öğrenilmesinin ardından, yaşanan olayla ilgili bilgiler gelmeye başladı. Dün gece saat 01.30 civarlarında yaşanan olayda, Şahin model, plakasız bir aracın Aputkan’ın evinin önüne gelerek 3 el ateş ettiği öğrenildi. Jandarmanın halen olay yerinde olduğu ve olayı geniş çaplı bir şekilde araştırdığı da öğrenilen bilgiler arasında.

SEBEP İŞTEN ÇIKARMALAR MI?

Kurşunlanma olayının nedeni ile ilgili de bir iddia öne sürüldü. Aputkan’ın göreve geldikten sonra belediye personelinde değişikliğe gittiği ve belediyede yapılan işten çıkarmalar yüzünden bu olayın yaşandığı iddia edildi. Kurşunlanma olayından önce, işten çıkarmalar yüzünden belediyede kavgaya varan tartışmaların olduğu da iddialar arasında.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.